Prohledejte web
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Kód položky : DH9522-400
Isbn: DH9522-400
Nike

Nike NIKE WAFFLE DEBUT

Kód položky : DH9522-400
Isbn: DH9522-400
JEDNODUŠE MŘÍŽKOVANÉ. NAVŽDYCKY GENIÁLNÍ. Bota Nike Waffle Debut je moderní retro. Pamatuješ na trend jemného semiše a nylonu? Zadní část a vylepšený klín v mezipodešvi je neuvěřitelně hebký. Ještě ke všemu jsme ve spodní části zachovali vyzkoušenou a oblíbenou mřížkovanou podrážku, která skvěle zabírá, hodně vydrží a dodá každému kroku špetku původního stylu. Výhody:Loga Swoosh obepínají patu a vytvářejí poutko, které usnadňuje obouvání a zouvání a přidává promyšlený šmrnc. Překryvné vrstvy z měkkého semiše odkazují na materiály používané na botách z dob, kdy Nike bylo Blue Ribbon Sports, a textilní spodní vrstvy zvyšují odolnost a elegantní styl. Nízký polstrovaný lem vypadá elegantně a je pohodlný. Podrobnosti o produktu:Odhalená pěna na jazyku. Tradiční systém šněrování. Děrování na patě. Tkaný štítek na jazyku..
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

JEDNODUŠE MŘÍŽKOVANÉ. NAVŽDYCKY GENIÁLNÍ.

Bota Nike Waffle Debut je moderní retro. Pamatuješ na trend jemného semiše a nylonu? Zadní část a vylepšený klín v mezipodešvi je neuvěřitelně hebký. Ještě ke všemu jsme ve spodní části zachovali vyzkoušenou a oblíbenou mřížkovanou podrážku, která skvěle zabírá, hodně vydrží a dodá každému kroku špetku původního stylu.

Výhody:
Loga Swoosh obepínají patu a vytvářejí poutko, které usnadňuje obouvání a zouvání a přidává promyšlený šmrnc. Překryvné vrstvy z měkkého semiše odkazují na materiály používané na botách z dob, kdy Nike bylo Blue Ribbon Sports, a textilní spodní vrstvy zvyšují odolnost a elegantní styl. Nízký polstrovaný lem vypadá elegantně a je pohodlný.

Podrobnosti o produktu:
Odhalená pěna na jazyku. Tradiční systém šněrování. Děrování na patě. Tkaný štítek na jazyku.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike NIKE WAFFLE DEBUT
Tenisky
Nike NIKE WAFFLE DEBUT