sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Nike Brasilia 9.5
Kód položky : DH7709-522
Isbn: DH7709-522
Nike

Nike Brasilia 9.5

Kód položky : DH7709-522
Isbn: DH7709-522
Tréninkový batoh Nike Brasilia 9.5 Tréninkový batoh (24 l) Vezměte si batoh Nike Brasilia a vyrazte na výlet. Má spoustu kapes, které vám pomohou udržet pořádek, včetně pouzdra na notebook, bočních síťovaných kapes na lahve s vodou a vnitřní kapsy na zip pro bezpečné uložení drobných předmětů. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken. Hustě tkaný polyester odolá nárazům a škrábancům při každodenní přepravě. Do kapsy na zip na přední straně se ukládá použité vybavení odděleně od ostatních věcí. Polstrované, nastavitelné ramenní popruhy vám umožní pohodlně nosit batoh. Další podrobnosti Vytahovací smyčka nahořeVnitřní pouzdro na notebookV 46 cm x Š 30,5 cm x H 18 cm24 lVyčištění místaDovoz.
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Tréninkový batoh Nike Brasilia 9.5 Tréninkový batoh (24 l) Vezměte si batoh Nike Brasilia a vyrazte na výlet. Má spoustu kapes, které vám pomohou udržet pořádek, včetně pouzdra na notebook, bočních síťovaných kapes na lahve s vodou a vnitřní kapsy na zip pro bezpečné uložení drobných předmětů. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken. Hustě tkaný polyester odolá nárazům a škrábancům při každodenní přepravě. Do kapsy na zip na přední straně se ukládá použité vybavení odděleně od ostatních věcí. Polstrované, nastavitelné ramenní popruhy vám umožní pohodlně nosit batoh.

Další podrobnosti

  • Vytahovací smyčka nahoře
  • Vnitřní pouzdro na notebook
  • V 46 cm x Š 30,5 cm x H 18 cm
  • 24 l
  • Vyčištění místa
  • Dovoz

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Batohy
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Unisex
    Sport Trénink
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike Brasilia 9.5
    Batohy
    Nike Brasilia 9.5