Prohledejte web
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Nike Brasilia JDI
Kód položky : DR6091-010
Isbn: DR6091-010
Nike

Nike Brasilia JDI

Kód položky : DR6091-010
Isbn: DR6091-010
Nike Brasilia JDI je malý ale mohutný batoh, který se hodí všude, kam vás den zavede. Tento batoh, který je ideální na posezení s přáteli nebo na dobrodružné výpravy, má prostornou hlavní přihrádku se dvěma zipy na nejnutnější věci a menší přední kapsu na drobnosti, které potřebujete mít u sebe.Polstrované ramenní popruhy jsou nastavitelné pro pohodlné nošení. Klíčenka Just Do It. a potisk dodávají této tašce charakteristický styl značky Nike.Rozměry: 13" výška x 10" šířka x 5" hloubka.Materiál: 100% polyester..

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

689,00
689,00
689,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • MISC Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Brasilia JDI je malý ale mohutný batoh, který se hodí všude, kam vás den zavede. Tento batoh, který je ideální na posezení s přáteli nebo na dobrodružné výpravy, má prostornou hlavní přihrádku se dvěma zipy na nejnutnější věci a menší přední kapsu na drobnosti, které potřebujete mít u sebe.
Polstrované ramenní popruhy jsou nastavitelné pro pohodlné nošení. Klíčenka Just Do It. a potisk dodávají této tašce charakteristický styl značky Nike.
Rozměry: 13" výška x 10" šířka x 5" hloubka.
Materiál: 100% polyester.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Batohy
Skupina Doplňky
Pohlaví Děti
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Pro teenagery

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Brasilia JDI
Batohy
Nike Brasilia JDI