Prohledejte web
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Nike Utility Speed
Kód položky : CK2668-010
Isbn: CK2668-010
Nike

Nike Utility Speed

Kód položky : CK2668-010
Isbn: CK2668-010
RYCHLÝ PŘÍSTUP K VÝBAVĚ PRO PROFESIONÁLNÍ TRÉNINK. S batohem Nike Utility Speed budeš mít svoje věci při ruce, v bezpečí a přehledně uspořádané, takže můžeš v klidu cestovat na trénink. Polstrované popruhy se příjemně nosí a díky širokému otvírání se pohodlně dostaneš ke všemu, co potřebuješ. Výhody Odolná konstrukce ochrání tvoje věci, když jsi v pohybu. Hlavní oddíl na zip se dá celý rozevřít, takže máš pohodlný přístup ke všem věcem. Nastavitelné ramenní popruhy s vycpávkou Max Air poskytují pohodlí na míru. V několika kapsách na zip vpředu máš své drobnosti na dosah. Na odolné pásky si můžeš připnout další věci. Do vnitřní kapsy se vejde i 15palcový notebook. Klínovité otvory podporují větrání batohu. Boční přihrádka je určená na litrovou lahev s vodou. Podrobnosti o produktu Délka 46 cm x šířka 28 cm x hloubka 15 cm 27 l Horní ucho na nošení Hrudní pás Zadní kapsa na zip s plyšovou podšívkou 100 % polyester Čistit ručně Dovoz.

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

RYCHLÝ PŘÍSTUP K VÝBAVĚ PRO PROFESIONÁLNÍ TRÉNINK.


S batohem Nike Utility Speed budeš mít svoje věci při ruce, v bezpečí a přehledně uspořádané, takže můžeš v klidu cestovat na trénink. Polstrované popruhy se příjemně nosí a díky širokému otvírání se pohodlně dostaneš ke všemu, co potřebuješ.


Výhody

Odolná konstrukce ochrání tvoje věci, když jsi v pohybu.
Hlavní oddíl na zip se dá celý rozevřít, takže máš pohodlný přístup ke všem věcem.
Nastavitelné ramenní popruhy s vycpávkou Max Air poskytují pohodlí na míru.
V několika kapsách na zip vpředu máš své drobnosti na dosah.
Na odolné pásky si můžeš připnout další věci.
Do vnitřní kapsy se vejde i 15palcový notebook.
Klínovité otvory podporují větrání batohu.
Boční přihrádka je určená na litrovou lahev s vodou.

Podrobnosti o produktu

Délka 46 cm x šířka 28 cm x hloubka 15 cm
27 l
Horní ucho na nošení
Hrudní pás
Zadní kapsa na zip s plyšovou podšívkou
100 % polyester
Čistit ručně
Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Batohy
Skupina Doplňky
Pohlaví Unisex
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Utility Speed
Batohy
Nike Utility Speed