sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Jordan Jersey
Nike Jordan Jersey
Nike Jordan Jersey
Nike Jordan Jersey
Nike Jordan Jersey
Nike Jordan Jersey
Kód položky : 9A0780-023
Nike

Nike Jordan Jersey

Kód položky : 9A0780-023
Dětský unisex batoh Nike Jordan Jersey pro teenagery Tento dětský unisex batoh Nike Jordan Jersey, určený pro teenagery, vyniká grafikou inspirovanou legendárními dresy Michaela Jordana, což mu dodává univerzální styl, vhodný jak do školy, tak na sportovní aktivity, jako je tělocvik nebo basketbal. Prostorná hlavní kapsa se zipem je ideální pro uskladnění větších předmětů včetně přihrádky na notebook, zatímco velká přední kapsa na zip poskytuje praktický prostor pro drobnější potřeby, jako jsou tužky, telefon či poznámkový blok. K dispozici jsou také boční kapsy na láhve, které zajistí, že budete mít po ruce vždy dostatek tekutin. Batoh je navíc vybaven pohodlným zádovým panelem a nastavitelnými popruhy pro optimální komfort při nošení, a nechybí ani speciální přihrádka na boty, která zabraňuje kontaktu obuvi s ostatními uloženými věcmi. .

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.369,00
1.369,00
1.369,00
Ušetříte: -0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • ONE SIZE Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dětský unisex batoh Nike Jordan Jersey pro teenagery

Tento dětský unisex batoh Nike Jordan Jersey, určený pro teenagery, vyniká grafikou inspirovanou legendárními dresy Michaela Jordana, což mu dodává univerzální styl, vhodný jak do školy, tak na sportovní aktivity, jako je tělocvik nebo basketbal. Prostorná hlavní kapsa se zipem je ideální pro uskladnění větších předmětů včetně přihrádky na notebook, zatímco velká přední kapsa na zip poskytuje praktický prostor pro drobnější potřeby, jako jsou tužky, telefon či poznámkový blok. K dispozici jsou také boční kapsy na láhve, které zajistí, že budete mít po ruce vždy dostatek tekutin. Batoh je navíc vybaven pohodlným zádovým panelem a nastavitelnými popruhy pro optimální komfort při nošení, a nechybí ani speciální přihrádka na boty, která zabraňuje kontaktu obuvi s ostatními uloženými věcmi.

Specifikace:

  • Rozměry: 50 cm x 31 cm x 18 cm
  • Objem: 27 l
  • Hlavní přihrádka na zip
  • Přední přihrádka na zip
  • Přizpůsobená část na notebook < li> Boční kapsy na lahve
  • Vypasovaný zádový panel
  • Nastavitelné popruhy
  • Část na boty
  • Složení: 100% polyester

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Batohy
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Unisex
    Sport Basketbal
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Jordan Jersey
    Batohy
    Nike Jordan Jersey