-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK
5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK
Blog
03.05.2023.
Blog

5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK

03.05.2023.

Představujeme vám pět nejlepších outdoorových značek, které musíte zařadit do své sbírky, pokud jste fanouškem outdoorových aktivit.

Tempo moderního života vyžaduje, abychom zpomalili a obrátili se k přírodě, protože tím se obracíme sami k sobě. Stres, rychlost a životní styl jsou neúnosné bez sportovních aktivit, které nás svým způsobem osvobodí, přinesou relaxaci a úlevu a prospějí fyzickému i duševnímu zdraví. A existuje něco lepšího než aktivity v přírodě? Jakmile se na takovou cestu vydáte, uvědomíte si, kolik výhod přináší čistá a nedotčená příroda; kdy se tělo aktivuje a vy ani necítíte snahu, jelikož si užíváte okolí.

 

Outdoorové vybavení - investice do bezpečnosti

Abyste si mohli naplno užívat outdoorové aktivity, je velmi důležité mít správné outdoorové vybavení. Všichni zkušení outdooroví nadšenci vědí, že nevhodná výbava s sebou nese riziko zranění, takže nákup vhodné obuvi, oblečení a vybavení je investicí do vaší bezpečnosti. Proto vám představujeme 5 nejlepších outdoorových značek, jejichž jméno je synonymem kvality a odolnosti.

 

The North Face

Tato značka, pojmenovaná po nejnáročnějším úbočí hor, zásobuje dobrodruhy již od roku 1966 a motivuje je k plnění jejich snů. Řídí se heslem Never Stop Exploring™ a jejich četné expedice nás inspirují k testování vnějších hranic výkonnosti a možností. Kromě snahy o ochranu přírody používáním udržitelných materiálů je značka The North Face známá také svými inovativními technologiemi, které byly testovány jak v jejich laboratořích, tak na sportovcích. VECTIV™ je inovativní technologie obuvi, která minimalizuje dopad každého kroku a snižuje zátěž dolní části nohy o 10 %. Díky 3D desce VECTIV v došlapu, mezipodešvi VECTIV Rocker a také podrážce SurfaceCTRL™ s vysokou přilnavostí vám outdoorová běžecká obuv poskytne jistotu a jistotu v jakémkoli terénu. Díky technologii FUTURELIGHT™ nabízí značka The North Face extrémně lehké outdoorové oblečení, které poskytuje pohodlí i tolik potřebnou ochranu před nepřízní počasí v těch nejnáročnějších podmínkách. Na rozdíl od běžných membrán umožňuje nanostruktura membrány FUTURELIGHT™ proudění vzduchu, aniž by byla obětována nepromokavost a odolnost. Ve spolupráci s firmou PrimaLoft® nabídla společnost The North Face novou syntetickou alternativu k péřové výplni. ThermoBall™ představuje revoluci v izolační technologii. Outdoorové bundy s touto technologií jsou lehké, poskytují skvělé teplo v chladných a vlhkých podmínkách, výborně izolují a většina modelů má možnost sbalení do kapsy na zip. Tkaniny s technologií FlashDry™ snadno absorbují pot a rychle schnou, což je nesmírně důležité zejména pro aktivní oblečení a střední vrstvy outdoorového oblečení. Tkanina DryVent™ je navržena tak, aby byla zcela odolná proti vodě a větru a plně prodyšná, což je ideální pro outdoorové bundy. Hlavní izolační vrstvou mezi zkušenými outdoorovými nadšenci je tkanina Polartec®, která je k dispozici v řadě jedinečných textur a gramáží, navržených speciálně pro zlepšení výkonu v různých prostředích. TKA fleece je tkanina vytvořená značkou The North Face, s vynikající izolací a odolností proti oděru.

 

adidas Terrex

Výbava adidas Terrex chrání před všemi povětrnostními podmínkami a poskytuje pohodlí i v těch nejnepříznivějších podmínkách. Trailový běh je jedním z nejintenzivnějších tréninků a jen ta nejlepší výbava vám poskytne nejlepší výkon. Outdoorové tenisky Terrex jsou dostatečně lehké a odolné. Díky pryžové podrážce Continental™ si zachovávají přilnavost bez ohledu na to, jak je trail mokrý. Membrána GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu, zatímco odpružení Boost umožňuje návrat investované energie. Na procházky v chladném počasí jsou ideální první vrstvy s dlouhými rukávy, přes které si můžete obléct fleecovou mikinu nebo vestu. Na vlhčí počasí se připravte nepromokavou bundou GORE-TEX nebo bundou RAIN.RDY. Turistické kalhoty jsou ideální při nepříznivém počasí, protože odpuzují vlhkost a vítr a zároveň poskytují ochrannou vrstvu proti poškrábání. V teplejším počasí zůstaňte svěží v tričkách a šortkách TERREX na běhání nebo turistiku. Kromě základních kusů outdoorového oblečení nabízí TERREX i doplňkové outdoorové vybavení, jako jsou ponožky, čepice, kšiltovky a batohy.

 

Ice Peak

Pobyt v přírodě je ta nejlepší zábava a ještě lepší je trávit čas se svými blízkými, a to je hlavní motto značky Ice Peak, která nabízí outdoorové vybavení pro celou rodinu s širokým výběrem oblečení a obuvi do všech podmínek. Jejich bezstarostný přístup se odráží v používání výrazných barev a moderní grafiky. Značka Ice Peak používá technologii A.W.S. (Active Wear System) pro oděvní součásti, které lze nosit v různých teplotních a povětrnostních podmínkách. Bundy, kalhoty a kombinézy Ice Peak pro lyžování vám poskytnou skutečnou radost na sněhu. Mikiny a turistické boty nabízejí veškeré pohodlí a volnost pohybu a díky technologii A.W.S. vás udrží v suchu a svěžesti. Bez aktivního oblečení se samozřejmě nevyplatí začínat žádné outdoorové dobrodružství.

 

Salomon

Salomon je značka, která byla založena ve francouzských Alpách a od roku 1947 utváří budoucnost sportu. Jejím cílem je pomáhat lidem odhalit nejlepší verzi sebe sama prostřednictvím sportovních zážitků a přeměnit je v hybatele pozitivních změn. Dnes je tato značka známá především díky kvalitním běžeckým teniskám, outdoorovým botám. Jejich běžecké tenisky jsou nejlépe známé pro výjimečné pohodlí a odolnost. Svršek s technologií SensiFit™ obepíná nohu a zajišťuje přirozený krok, zatímco podrážka Contagrip® nabízí vynikající přilnavost v každém terénu. Outdoorové boty jsou příkladem pružné, lehké a zcela nepromokavé konstrukce ClimaSalomon™, která poskytuje ochranu před všemi povětrnostními podmínkami. Pokud jde o outdoorové oblečení, technologie AdvancedSkin ActiveDry snadno odvádí vlhkost od pokožky, takže zůstanete vždy v suchu a svěží. Další outdoorová výbava vám zpříjemní každý pobyt v přírodě a zajistí pohodlí.

 

Kterou značku vybrat?

Při výběru outdoorového vybavení zvažte, jaké jsou vaše cíle, potřeby a přání. Jistě neuděláte chybu, ať už si vyberete kteroukoli z výše uvedených značek. Užijete si pohodlí a budete chráněni. Vybavte se, vystupte ze své komfortní zóny a vydejte se za dobrodružstvím, které vám rozšíří obzory a přinese pozitivní změny. Moderní technologie vám zajistí bezstarostnost na stezce a jsou skvělým větrem v zádech při jakékoliv outdoorové aktivitě, zatímco návrháři sportovního vybavení dbají stejnou měrou na atraktivitu, barvy a moderní linie sportovního oblečení. Nechte své outdoorové vybavení odrážet vaši povahu a sportovní styl.

V našich prodejnách a internetovém obchodě najdete široký výběr outdoorové sportovní obuvi, oblečení a doplňků výše zmíněných značek, přičemž náš příjemný personál je vám k dispozici pro další rady.

Tým Sport Vision

Podobné články

24.
Jul.
Novinky
Léto je čas na dobrodružství a nové aktivity! Od osvěžujícího plavání a adrenalinového pá...
01.
Jun.
Trénink
Léto je tady a je poslední chvíle, kdy se můžete při zvýšení teplot cítit dobře ve své kůži. Ať už pl...
16.
May.
Novinky
Outdoorové a horské sporty jsou především o přijímání výzev a překonávání vlastn...
02.
Apr.
Trénink
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Běh
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...