sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK
5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK
Blog
03.05.2023.
Blog

5 NEJLEPŠÍCH OUTDOOROVÝCH ZNAČEK

03.05.2023.

Představujeme vám pět nejlepších outdoorových značek, které musíte zařadit do své sbírky, pokud jste fanouškem outdoorových aktivit.

Tempo moderního života vyžaduje, abychom zpomalili a obrátili se k přírodě, protože tím se obracíme sami k sobě. Stres, rychlost a životní styl jsou neúnosné bez sportovních aktivit, které nás svým způsobem osvobodí, přinesou relaxaci a úlevu a prospějí fyzickému i duševnímu zdraví. A existuje něco lepšího než aktivity v přírodě? Jakmile se na takovou cestu vydáte, uvědomíte si, kolik výhod přináší čistá a nedotčená příroda; kdy se tělo aktivuje a vy ani necítíte snahu, jelikož si užíváte okolí.

 

Outdoorové vybavení - investice do bezpečnosti

Abyste si mohli naplno užívat outdoorové aktivity, je velmi důležité mít správné outdoorové vybavení. Všichni zkušení outdooroví nadšenci vědí, že nevhodná výbava s sebou nese riziko zranění, takže nákup vhodné obuvi, oblečení a vybavení je investicí do vaší bezpečnosti. Proto vám představujeme 5 nejlepších outdoorových značek, jejichž jméno je synonymem kvality a odolnosti.

 

The North Face

Tato značka, pojmenovaná po nejnáročnějším úbočí hor, zásobuje dobrodruhy již od roku 1966 a motivuje je k plnění jejich snů. Řídí se heslem Never Stop Exploring™ a jejich četné expedice nás inspirují k testování vnějších hranic výkonnosti a možností. Kromě snahy o ochranu přírody používáním udržitelných materiálů je značka The North Face známá také svými inovativními technologiemi, které byly testovány jak v jejich laboratořích, tak na sportovcích. VECTIV™ je inovativní technologie obuvi, která minimalizuje dopad každého kroku a snižuje zátěž dolní části nohy o 10 %. Díky 3D desce VECTIV v došlapu, mezipodešvi VECTIV Rocker a také podrážce SurfaceCTRL™ s vysokou přilnavostí vám outdoorová běžecká obuv poskytne jistotu a jistotu v jakémkoli terénu. Díky technologii FUTURELIGHT™ nabízí značka The North Face extrémně lehké outdoorové oblečení, které poskytuje pohodlí i tolik potřebnou ochranu před nepřízní počasí v těch nejnáročnějších podmínkách. Na rozdíl od běžných membrán umožňuje nanostruktura membrány FUTURELIGHT™ proudění vzduchu, aniž by byla obětována nepromokavost a odolnost. Ve spolupráci s firmou PrimaLoft® nabídla společnost The North Face novou syntetickou alternativu k péřové výplni. ThermoBall™ představuje revoluci v izolační technologii. Outdoorové bundy s touto technologií jsou lehké, poskytují skvělé teplo v chladných a vlhkých podmínkách, výborně izolují a většina modelů má možnost sbalení do kapsy na zip. Tkaniny s technologií FlashDry™ snadno absorbují pot a rychle schnou, což je nesmírně důležité zejména pro aktivní oblečení a střední vrstvy outdoorového oblečení. Tkanina DryVent™ je navržena tak, aby byla zcela odolná proti vodě a větru a plně prodyšná, což je ideální pro outdoorové bundy. Hlavní izolační vrstvou mezi zkušenými outdoorovými nadšenci je tkanina Polartec®, která je k dispozici v řadě jedinečných textur a gramáží, navržených speciálně pro zlepšení výkonu v různých prostředích. TKA fleece je tkanina vytvořená značkou The North Face, s vynikající izolací a odolností proti oděru.

 

adidas Terrex

Výbava adidas Terrex chrání před všemi povětrnostními podmínkami a poskytuje pohodlí i v těch nejnepříznivějších podmínkách. Trailový běh je jedním z nejintenzivnějších tréninků a jen ta nejlepší výbava vám poskytne nejlepší výkon. Outdoorové tenisky Terrex jsou dostatečně lehké a odolné. Díky pryžové podrážce Continental™ si zachovávají přilnavost bez ohledu na to, jak je trail mokrý. Membrána GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu, zatímco odpružení Boost umožňuje návrat investované energie. Na procházky v chladném počasí jsou ideální první vrstvy s dlouhými rukávy, přes které si můžete obléct fleecovou mikinu nebo vestu. Na vlhčí počasí se připravte nepromokavou bundou GORE-TEX nebo bundou RAIN.RDY. Turistické kalhoty jsou ideální při nepříznivém počasí, protože odpuzují vlhkost a vítr a zároveň poskytují ochrannou vrstvu proti poškrábání. V teplejším počasí zůstaňte svěží v tričkách a šortkách TERREX na běhání nebo turistiku. Kromě základních kusů outdoorového oblečení nabízí TERREX i doplňkové outdoorové vybavení, jako jsou ponožky, čepice, kšiltovky a batohy.

 

Ice Peak

Pobyt v přírodě je ta nejlepší zábava a ještě lepší je trávit čas se svými blízkými, a to je hlavní motto značky Ice Peak, která nabízí outdoorové vybavení pro celou rodinu s širokým výběrem oblečení a obuvi do všech podmínek. Jejich bezstarostný přístup se odráží v používání výrazných barev a moderní grafiky. Značka Ice Peak používá technologii A.W.S. (Active Wear System) pro oděvní součásti, které lze nosit v různých teplotních a povětrnostních podmínkách. Bundy, kalhoty a kombinézy Ice Peak pro lyžování vám poskytnou skutečnou radost na sněhu. Mikiny a turistické boty nabízejí veškeré pohodlí a volnost pohybu a díky technologii A.W.S. vás udrží v suchu a svěžesti. Bez aktivního oblečení se samozřejmě nevyplatí začínat žádné outdoorové dobrodružství.

 

Salomon

Salomon je značka, která byla založena ve francouzských Alpách a od roku 1947 utváří budoucnost sportu. Jejím cílem je pomáhat lidem odhalit nejlepší verzi sebe sama prostřednictvím sportovních zážitků a přeměnit je v hybatele pozitivních změn. Dnes je tato značka známá především díky kvalitním běžeckým teniskám, outdoorovým botám. Jejich běžecké tenisky jsou nejlépe známé pro výjimečné pohodlí a odolnost. Svršek s technologií SensiFit™ obepíná nohu a zajišťuje přirozený krok, zatímco podrážka Contagrip® nabízí vynikající přilnavost v každém terénu. Outdoorové boty jsou příkladem pružné, lehké a zcela nepromokavé konstrukce ClimaSalomon™, která poskytuje ochranu před všemi povětrnostními podmínkami. Pokud jde o outdoorové oblečení, technologie AdvancedSkin ActiveDry snadno odvádí vlhkost od pokožky, takže zůstanete vždy v suchu a svěží. Další outdoorová výbava vám zpříjemní každý pobyt v přírodě a zajistí pohodlí.

 

Kterou značku vybrat?

Při výběru outdoorového vybavení zvažte, jaké jsou vaše cíle, potřeby a přání. Jistě neuděláte chybu, ať už si vyberete kteroukoli z výše uvedených značek. Užijete si pohodlí a budete chráněni. Vybavte se, vystupte ze své komfortní zóny a vydejte se za dobrodružstvím, které vám rozšíří obzory a přinese pozitivní změny. Moderní technologie vám zajistí bezstarostnost na stezce a jsou skvělým větrem v zádech při jakékoliv outdoorové aktivitě, zatímco návrháři sportovního vybavení dbají stejnou měrou na atraktivitu, barvy a moderní linie sportovního oblečení. Nechte své outdoorové vybavení odrážet vaši povahu a sportovní styl.

V našich prodejnách a internetovém obchodě najdete široký výběr outdoorové sportovní obuvi, oblečení a doplňků výše zmíněných značek, přičemž náš příjemný personál je vám k dispozici pro další rady.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...