sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Odhalujeme nejnovější trendy pro teplé dny
Blog
10.07.2023.
Blog

Odhalujeme nejnovější trendy pro teplé dny

10.07.2023.

Jistě budete souhlasit, že není inspirativnějšího období pro neohrožené experimentování se stylem než léto. Dny jsou výrazně delší a noci dostatečně teplé na to, abyste je mohli trávit venku. Hezké počasí přináší tolik vzrušení a dobrodružství, že chcete vypadat a cítit se dokonale. Bez ohledu na vaše aktivity je pohodlí něco, co nevyjde z módy ani v létě, takže sportovní styl kombinovaný s moderním designem je v centru pozornosti i tuto sezónu.

Nová letní kolekce vyzařuje radost ze života prostřednictvím moderního designu a ležérnosti, která je vždy trendy. Pohodlí sportovních kousků při zachování elegance a stylu je v této sezóně nezbytností. Kvalitní materiály, dobrý střih a pečlivě vybrané detaily vytvářejí moderní a svěží vzhled vhodný pro různé příležitosti. Kromě stále oblíbenějších legín přinášejí nové trendy modely mírně širší střih nohavic, který poskytuje plnou volnost pohybu a ležérní vzhled. Pánské polokošile, lehké šortky v letních barvách, stejně jako dámské šaty, které přinášejí eleganci v nesporném sportovním stylu.

Trend crop topů, které odhalují břicho a část zad, ani tuto sezónu nezmizí a působí divoce a neformálně. Crop topy mají zpravidla o něco volnější střih a jsou vyrobeny z lehkých materiálů, díky čemuž se pohodlně nosí i v teplejších měsících. K nim se skvěle hodí pantofle a klobouk, které jsou v horkých letních dnech nezbytnou součástí výbavy.

PROBUĎTE LÉTO BARVAMI

Letní barvy podporují štěstí a optimismus. Ať už se jedná o neformální výlet na pláž nebo k bazénu, sportování, návštěvu letního festivalu nebo večerní procházku, všude se objevuje trend živých barev. Jasné letní odstíny přitahují pozornost, snadno se kombinují se zbytkem šatníku a vypadají skvěle na opálené pokožce. Pokud jste příznivci minimalistického stylu, pak detail ve výrazné barvě dokonale podtrhne váš outfit.

Nádherné odstíny zapadajícího slunce

Součástí nové pánské kolekce jsou odstíny zalité sluncem, energické tóny, které zvedají náladu a přitahují pozornost. Buďte odvážní a vyberte si odstíny od žluté přes ohnivě oranžovou až po vždy vzrušující červenou. Díky kombinaci zářivých barev a zajímavým modelům si můžete vytvořit neodolatelné letní outfity, které přitáhnou pozornost a vy se v nich budete cítit skvěle.

Modrá a zelená pro osvěžení energie

Barvy přírody - modrá a zelená - jsou zastoupeny i toto léto. Barvy, které zdůrazňují mladistvou energii a jsou skutečným osvěžením v horkých letních dnech. Výběrem těchto barev, které působí dojmem volnosti, lehkosti a vnášejí do každého oblečení veselost, určitě neuděláte chybu.

Pastel - barva něhy

V dámské kolekci jsou zastoupeny elegantní a sofistikované pastelové barvy, od růžové přes broskvovou až po chladnější odstíny, jako je světle šalvějová. Tyto jemné barvy dodají každé ženě něhu a ženskost.

Díky výběru módních střihů a zářivých letních tónů si zvedněte náladu na maximum a inspirujte se pro to nejlepší léto! Začněte své letní dobrodružství výběrem nového kousku oblečení v našem e-shopu.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...