-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

SEZÓNA PLAVEK ZAČALA: NAJDĚTE SI TEN NEJLEPŠÍ MODEL!
Blog
12.07.2023.
Blog

SEZÓNA PLAVEK ZAČALA: NAJDĚTE SI TEN NEJLEPŠÍ MODEL!

12.07.2023.

Sezóna plavek je v plném proudu a my už přemýšlíme, jak být letos na pláži nebo u bazénu jedineční a sebevědomí. Výběr dokonalých plavek může být skutečnou výzvou, ale s několika tipy a doporučeními může každá dáma najít model, který bude ideálně vyhovovat její postavě i temperamentu. Opalování na lehátku s oblíbeným koktejlem, neúnavné plavání nebo plážový volejbal? Volba je na vás a plavky z naší nejnovější kolekce vám budou skvělým větrem v zádech.

 

Vyberte si nejlepší model podle vašich potřeb

V průběhu historie prošly modely dámských plavek mnoha změnami a proměnami, od skromných a uzavřených modelů až po moderní a vyzývavé kousky. Dnes se dámské plavky vyrábějí v různých stylech a barvách, přizpůsobených různým potřebám aktivních, uvědomělých a moderních žen. Značky se předhánějí v nabídce zcela moderních a odvážných modelů, které zdůrazní vaši ženskost, dále pak přepracovaných modelů s retro nádechem, ale i těch, které jsou ideální pro dámy, které plavou profesionálně nebo rekreačně. Každá z nás přesně ví, jaký výkon od plavek chce, ale stejně důležité je pro každou z nás zazářit a být plná sebevědomí. Důležitou roli hraje barva a vzor. Zvolíte úplný minimalismus, květinové a tropické vzory, pruhy a geometrické motivy, nebo se rozhodnete pro jednobarevný model, který dává nespočet možností kombinací?

One-piece swimsuit - sport and elegance

Jednodílné plavky jsou oblíbenou volbou pro ženy, které dávají přednost většímu krytí a pohodlí. Mohou poskytnout oporu a elegantně tvarovat tělo. Nová kolekce Nike Swim přináší moderní modely, které mají vysoký střih s otvory na břiše a zádech, i ty s mírně zakrytými zády, které dodávají volnost pohybu. Speedo přináší odvážné barvy, ale zůstává věrné svým charakteristickým stylům, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly skvělý výkon, pohodlí, oporu a volnost pohybu při různých sportovních aktivitách v bazénu i na pláži. Ať už se jedná o plavání, surfování, potápění nebo jakýkoli jiný vodní sport, jsou ideální volbou pro dámy, které chtějí spojit styl a funkčnost.

Two-piece swimsuits - freedom and joy

Dvoudílné plavky jsou klasickou volbou designu, která poskytuje velké pohodlí a oporu a zároveň zvýrazní vaši postavu. Nabízíme výrazné dámské modely bikin z kolekcí Nike Swim, adidas, Ellesse, Champion a Lussari, které jsou jako stvořené pro zábavu a letní dobrodružství a jsou určeny těm dámám, jejichž první volbou je užívání si pláže a opalování. V nabídce jsou také sportovní modely s ramínky, asymetrickými nebo crop topy, které nabízejí pohodlné nošení, a vysoce vykrojenými spodními díly, které vás nebudou brzdit. Zredukované řady sportovních plavek jsou vynikající volbou pro aktivní dámy, které chtějí držet krok s trendy, ale bez kompromisů, pokud jde o kvalitu a pohodlí.

Komfort podpořený moderními inovacemi

Využijte všech výhod moderní doby a využijte nové technologie ve výrobě tkanin. Materiály používané na sportovní plavky jsou odolné, pružné a zajišťují rychlé schnutí. Zcela nové vysoce výkonné tkaniny umožňují, aby se kostým snadno přizpůsobil tělu a poskytoval volnost pohybu a pohodlí při sníženém tření díky použití plochých švů. Materiály rychle schnou, což přináší nový rozměr pohodlí. Jsou elastické, odolné vůči chlóru a slunečnímu záření, vytvořené tak, aby vydržely každodenní nároky vysoce intenzivního tréninku a soutěží. Také část nové kolekce je vyrobena z recyklovaných materiálů, což umožňuje přispět k ochraně planety.

Be unique

Ať už jste se rozhodli pro jednodílné nebo dvoudílné plavky, klasický, sportovní nebo módní model s atraktivními detaily, kvalitní výběr vám pomůže cítit se skvěle při aktivní dovolené nebo při odpočinku a zábavě na slunci. Prohlédněte si novou kolekci na našich webových stránkách, a až budete vybírat letní destinaci, vyberte si model plavek, který je pro vás ideální.

Tým Sport Vision

Podobné články

24.
Jul.
Novinky
Léto je čas na dobrodružství a nové aktivity! Od osvěžujícího plavání a adrenalinového pá...
01.
Jun.
Trénink
Léto je tady a je poslední chvíle, kdy se můžete při zvýšení teplot cítit dobře ve své kůži. Ať už pl...
16.
May.
Novinky
Outdoorové a horské sporty jsou především o přijímání výzev a překonávání vlastn...
02.
Apr.
Trénink
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Běh
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...