sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
SEZÓNA PLAVEK ZAČALA: NAJDĚTE SI TEN NEJLEPŠÍ MODEL!
Blog
12.07.2023.
Blog

SEZÓNA PLAVEK ZAČALA: NAJDĚTE SI TEN NEJLEPŠÍ MODEL!

12.07.2023.

Sezóna plavek je v plném proudu a my už přemýšlíme, jak být letos na pláži nebo u bazénu jedineční a sebevědomí. Výběr dokonalých plavek může být skutečnou výzvou, ale s několika tipy a doporučeními může každá dáma najít model, který bude ideálně vyhovovat její postavě i temperamentu. Opalování na lehátku s oblíbeným koktejlem, neúnavné plavání nebo plážový volejbal? Volba je na vás a plavky z naší nejnovější kolekce vám budou skvělým větrem v zádech.

 

Vyberte si nejlepší model podle vašich potřeb

V průběhu historie prošly modely dámských plavek mnoha změnami a proměnami, od skromných a uzavřených modelů až po moderní a vyzývavé kousky. Dnes se dámské plavky vyrábějí v různých stylech a barvách, přizpůsobených různým potřebám aktivních, uvědomělých a moderních žen. Značky se předhánějí v nabídce zcela moderních a odvážných modelů, které zdůrazní vaši ženskost, dále pak přepracovaných modelů s retro nádechem, ale i těch, které jsou ideální pro dámy, které plavou profesionálně nebo rekreačně. Každá z nás přesně ví, jaký výkon od plavek chce, ale stejně důležité je pro každou z nás zazářit a být plná sebevědomí. Důležitou roli hraje barva a vzor. Zvolíte úplný minimalismus, květinové a tropické vzory, pruhy a geometrické motivy, nebo se rozhodnete pro jednobarevný model, který dává nespočet možností kombinací?

One-piece swimsuit - sport and elegance

Jednodílné plavky jsou oblíbenou volbou pro ženy, které dávají přednost většímu krytí a pohodlí. Mohou poskytnout oporu a elegantně tvarovat tělo. Nová kolekce Nike Swim přináší moderní modely, které mají vysoký střih s otvory na břiše a zádech, i ty s mírně zakrytými zády, které dodávají volnost pohybu. Speedo přináší odvážné barvy, ale zůstává věrné svým charakteristickým stylům, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly skvělý výkon, pohodlí, oporu a volnost pohybu při různých sportovních aktivitách v bazénu i na pláži. Ať už se jedná o plavání, surfování, potápění nebo jakýkoli jiný vodní sport, jsou ideální volbou pro dámy, které chtějí spojit styl a funkčnost.

Two-piece swimsuits - freedom and joy

Dvoudílné plavky jsou klasickou volbou designu, která poskytuje velké pohodlí a oporu a zároveň zvýrazní vaši postavu. Nabízíme výrazné dámské modely bikin z kolekcí Nike Swim, adidas, Ellesse, Champion a Lussari, které jsou jako stvořené pro zábavu a letní dobrodružství a jsou určeny těm dámám, jejichž první volbou je užívání si pláže a opalování. V nabídce jsou také sportovní modely s ramínky, asymetrickými nebo crop topy, které nabízejí pohodlné nošení, a vysoce vykrojenými spodními díly, které vás nebudou brzdit. Zredukované řady sportovních plavek jsou vynikající volbou pro aktivní dámy, které chtějí držet krok s trendy, ale bez kompromisů, pokud jde o kvalitu a pohodlí.

Komfort podpořený moderními inovacemi

Využijte všech výhod moderní doby a využijte nové technologie ve výrobě tkanin. Materiály používané na sportovní plavky jsou odolné, pružné a zajišťují rychlé schnutí. Zcela nové vysoce výkonné tkaniny umožňují, aby se kostým snadno přizpůsobil tělu a poskytoval volnost pohybu a pohodlí při sníženém tření díky použití plochých švů. Materiály rychle schnou, což přináší nový rozměr pohodlí. Jsou elastické, odolné vůči chlóru a slunečnímu záření, vytvořené tak, aby vydržely každodenní nároky vysoce intenzivního tréninku a soutěží. Také část nové kolekce je vyrobena z recyklovaných materiálů, což umožňuje přispět k ochraně planety.

Be unique

Ať už jste se rozhodli pro jednodílné nebo dvoudílné plavky, klasický, sportovní nebo módní model s atraktivními detaily, kvalitní výběr vám pomůže cítit se skvěle při aktivní dovolené nebo při odpočinku a zábavě na slunci. Prohlédněte si novou kolekci na našich webových stránkách, a až budete vybírat letní destinaci, vyberte si model plavek, který je pro vás ideální.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...