sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
CESTUJTE SNADNO A STYLOVĚ: PRAKTICKÉ TIPY, CO SI VZÍT NA CESTY.
Blog
24.07.2023.
Blog

CESTUJTE SNADNO A STYLOVĚ: PRAKTICKÉ TIPY, CO SI VZÍT NA CESTY.

24.07.2023.

Když se vydáváme vstříc novým dobrodružstvím, čelíme nejčastějšímu dilematu - co si vzít na sebe, aby byl zážitek z cesty dokonalý? Jako cestovatelé musíme být připraveni na všechny problémy, které nás mohou potkat: nečekaná zpoždění, potenciálně dlouhé fronty na hranicích nebo několikahodinové sezení v klimatizovaném prostoru na letišti. Najít rovnováhu mezi stylem, pohodlím a funkčností není nic jednoduchého, ale nezoufejte! Připravili jsme pro vás dokonalou nabídku atraktivního a zároveň velmi pohodlného oblečení, které je navrženo tak, aby vám poskytlo dokonalý zážitek a zajistilo, že budete připraveni na jakoukoli destinaci.

Odhalujeme tajemství ideálního cestovního oblečení

Základem každého skvělého outfitu na cesty jsou jednoduché kousky oblečení. Spojte pohodlný spodní díl s tričkem v neutrálních tónech - je to praktické a navíc to vypadá cool. Sladění spodního a horního dílu z vás okamžitě udělá trendy, ať už jste příznivci širokých nebo krátkých střihů, více barev nebo jen jedné. Vzorované šortky v kombinaci s odpovídajícím crop topem nebo tričkem jsou dokonalými společníky, kteří snadno vyšperkují radost před dovolenou.

Síla trendy vrstev

Jedním z tajemství dokonalého cestovního outfitu je vrstvení. Vzhledem k nepředvídatelným teplotám a měnícímu se klimatu vám vrstvení umožní přizpůsobit se jakýmkoli podmínkám. V klimatizovaných kabinách letadel nebo autobusů může být poměrně chladno a vy budete na změny teplot připraveni. Módní mikiny se mohou hodit k jakémukoli stylu, od mikin s kapucí až po mikiny s kapucí. Nezapnuté mikiny mohou být velmi praktické jako další vrstva oblečení, zatímco na delší cesty stále doporučujeme ty klasické, vzhledem k tomu, že dlouhé zipy mohou být pro spánek nepohodlné. Pod kalhoty doporučujeme nosit cyklistické šortky. Tento trik vám pomůže být připraveni na rychlé převlečení po příjezdu do cíle. Vybírejte látky, které jsou odolné proti pomačkání, takže jsou ideální pro balení do příručního zavazadla.

Žádné kompromisy: vylepšete svůj styl elegantním vzhledem a pohodlím

Tepláky už dávno nejsou jen neformálním domácím oblečením nebo oblečením na cvičení. Představují dokonale pohodlný kus oblečení na cesty, což stále častěji dokazují styly mnoha veřejně známých osobností. Zkombinujte teplákovou soupravu s košilí a sakem a buďte šik, až poletíte vstříc novým dobrodružstvím. Vypadejte ležérně a trendy, když tepláky zkombinujete s crop topem a volným sakem. Pro zcela uvolněný vzhled zvolte dna v ležérním střihu, která můžete skvěle doplnit tričkem zastrčeným do pasu. Ideální volbou je lehký kardigan nebo klasická džínová bunda, která přidá další vrstvu. Až budete plánovat další dobrodružství, zvažte při výběru nejlepšího cestovního oblečení legíny. Užijte si pohodlí, volnost pohybu a bezstarostný styl při objevování světa. Legíny jsou ideální pro moderní cestovatele, kteří chtějí pohodlí bez zábran a zároveň vypadat skvěle. Jsou pohodlné a snadno kombinovatelné, trendy ve všech délkách a barvách, což vám dává spoustu možností při výběru nejlepšího cestovního oblečení. Zkombinujte je s příjemným svetrem nebo pytlovitou mikinou s kapucí a slunečními brýlemi a získejte stylový sportovní vzhled. Další výhodou je, že mohou sloužit i jako cvičební oblečení, pokud plánujete procházky, výlety nebo cvičení.

Najděte si ideální obuv na cestu

Při plánování výletu je jedním z klíčových faktorů pro příjemný zážitek vhodná obuv. Ať už prozkoumáváte ulice města, přírodu nebo nastupujete na dlouhý let, výběr správné obuvi je klíčový. Vyhněte se těsným botám, ve kterých se budete cítit nepohodlně, a zvolte raději tenisky z prodyšných materiálů. Snadno zkombinujte robustní, módní tenisky s tepláky, šortkami a legínami a získejte ležérní retro vzhled. Pár bílých robustních tenisek doplní outfit a v kombinaci s neutrálním oblečením podtrhne váš moderní styl. Pokud jste stále příznivci klasického vzhledu, lifestylové tenisky jsou pro vás tou správnou volbou. Nezapomeňte, že nazouvací tenisky, které se snadno nazouvají a vyzouvají, jsou téměř ideální obuví na cesty.

Vybírejte příslušenství s citem

Doplňky jsou klíčem k přeměně outfitu z obyčejného na stylový. Začněte s prostorným, ale módním batohem nebo taškou, která udrží vaše věci v bezpečí a vaše ruce volné. Sbalte se do kufru, který má správné rozměry a odolnou konstrukci. Nezapomeňte, že mezi vašimi věcmi nesmí chybět klobouk se širokou krempou, který vás ochrání před sluncem a dodá vašemu vzhledu nádech elegance. Módní šátek může posloužit jako pohodlná pokrývka během dlouhých cest a podtrhnout váš vytříbený styl. Oblíbená pouzdra na opasek jsou nejen roztomilá, ale jsou také funkčním módním detailem, který vám pomůže uspořádat všechny vaše cestovní nezbytnosti, takže budou v bezpečí a vždy na dosah při pasové kontrole. Jsou šitá na míru tak, aby vaše věci byly dokonale uspořádané, a budou vás doprovázet na každé cestě a při každém dobrodružství.

Vyvážený styl a funkčnost

Při výběru oblečení na cesty je nejdůležitější pohodlí, ale není třeba obětovat styl. Právě pro něj byla vytvořena nová kolekce sportovního oblečení. V našem e-shopu na vás čeká oblečení z odolných a lehkých materiálů a široká škála stylů, které můžete kombinovat, aniž byste museli dělat kompromisy v oblasti pohodlí.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...