sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
ŠKOLA JE ZPĚT! PODÍVEJTE SE, CO POTŘEBUJETE NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK.
Blog
01.09.2023.
Blog

ŠKOLA JE ZPĚT! PODÍVEJTE SE, CO POTŘEBUJETE NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK.

01.09.2023.

Letní prázdniny brzy skončí a za chvíli zazvoní první zvonek nového školního roku. Nový začátek je pro rodiče i děti často velmi stresující, protože zahrnuje přípravy a nákup všeho potřebného. Nadcházející období provází nákup školních potřeb, oblečení a výbavy, organizace aktivit a mírná změna dosavadního rytmu každodenního života. To vše vyžaduje, aby byli rodiče dobře připraveni a organizováni, aby se mohli věnovat svým dětem a podpořit je během prvních školních dnů bez dalších starostí. S vhodným plánem a několika užitečnými radami si můžete nadcházející dny zpříjemnit a zpříjemnit bez zbytečného stresu a spěchu.

VÝBĚR VHODNÉHO ŠATNÍKU

Malé děti rychle vyrostou z oblečení, takže období před školou je skvělou příležitostí projít jejich šatník a doplnit základní věci. Děti tráví většinu dne ve škole, kde se učí, hrají si a účastní se různých aktivit. Určitě se budou cítit lépe, když budou pohodlně oblečené, proto byste měli do jejich výbavy vybírat praktické a pohodlné oblečení. Naše nabídka oblečení, obuvi a vybavení pro návrat do školy nabízí dokonalou rovnováhu mezi funkčností a stylem, ať už jsou školní povinnosti a aktivity jakkoli náročné. Ať už chce váš školák vnést do školy zcela novou energii, nebo potřebuje před velkým dnem trochu posílit sebevědomí, respektujte jeho styl, ale ujistěte se, že oblečení je vhodné do školy a odpovídá jeho věku.

BOTY

Základem každé školní výbavy je obuv, která by měla být sladěna s co největším množstvím oblečení a zároveň být pohodlná a dokonale tlumit zátěž na nohu při běhu a skocích. Nikdy nevíte, jestli vám loňské tenisky nebyly během letních prázdnin malé, proto se nezapomeňte podívat na našeho průvodce měřením a výběrem správné velikosti. Dětské nohy mohou růst různou rychlostí, a tak se nedivte, když je jedna větší než druhá. Jako další tip doporučujeme před nákupem bot změřit obě chodidla a při výběru velikosti se řídit delším chodidlem. V této sezóně jsou v našem sortimentu jako vždy nejznámější značky, jako Nike, adidas, Skechers, Convers, Asics, New Balance, které nabízejí špičkovou kvalitu a širokou škálu barev a stylů pro každého. Pro hodiny tělesné výchovy a tréninky vybírejte kvalitní sportovní obuv, která poskytuje dobrou oporu nohy a snižuje riziko zranění. Ať už se honí za novým časem na dráze, nebo trénují své dovednosti na hřišti, se správnou obuví od největších jmen ve světě sportu budou ti nejmenší jistě více motivováni ke sportovním aktivitám.

BUNDY A TEPLEJŠÍ ŠATNÍK NA PŘÍŠTÍ SEZÓNU

S blížícím se podzimem a začátkem školy se počasí ochlazuje a dny se zkracují, proto je důležité zajistit teplejší oblečení. Pohodlné mikiny se zipy a kapucemi jsou ideálními kousky pro přechodné období, protože je lze kombinovat jako další vrstvu oblečení pro chladnější rána a večery. Vyteplené bundy nebo termokošile mohou být také skvělou volbou pro nadcházející období, kdy potřebují něco trochu teplejšího. Teplákové soupravy moderního střihu, které poskytují ideální kombinaci pohodlí a módního vzhledu, jsou hitem, když přijde čas vybrat si oblečení do městské školy.

DALŠÍ VÝBAVA A DOPLŇKY

Nepostradatelnou součástí školní výbavy jsou batohy, které musí být dostatečně prostorné, aby unesly vše potřebné, ale zároveň pohodlné a příjemné na nošení. Je důležité, aby byl batoh kvalitní, aby poskytoval dobrou oporu a nezatěžoval páteř. Tuto sezónu v našem internetovém obchodě najdete školní batohy, které mohou doplnit jakýkoli styl, od klasických vzorů až po kousky s výraznými potisky a výraznými logy značek.

Je nutné zajistit všechny školní potřeby, tužky, sešity, pera, pastelky, pravítka a tempery jsou jen některé z nezbytností, které by měly být v batohu. Tím to ale nekončí, mnoho sportů vyžaduje i další výbavu. Nechte své ratolesti zazářit na školních kurtech s novým míčem nebo tenisovou raketou. Zásobte je základním sportovním vybavením, které budou potřebovat, a ušetřete navíc výběrem balíčků několika párů sportovních ponožek nebo jim poskytněte ochranu před sluncem výběrem některé z baseballových čepic z aktuální nabídky.

NA PRVNÍM DOJMU ZÁLEŽÍ

S naší nabídkou Back To School pro děti si buďte jisti, že se vaši nejmenší mohou vrátit do školních lavic a na hřiště v plné parádě. Protože je nový školní rok za dveřmi, nečekejte s nákupem na poslední chvíli, ale jednejte hned a využijte aktuální slevy. Pokud si myslíte, že jste na svém seznamu něco opomněli, nezapomeňte si prohlédnout náš kompletní sortiment Back To School.

Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...