-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN
LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN
Blog
31.10.2023.
Blog

LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN

31.10.2023.

Každé turistické dobrodružství je cestou do neznáma - nepředvídatelnou, náročnou a především zábavnou aktivitou, která inspiruje opravdové milovníky outdooru a sportu k překonávání svých hranic a testování vytrvalosti. Proto slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě v jejich snaze o spojení s přírodou.

Jako každou sezónu nám Jack Wolfskin přináší novou kolekci sportovních modelů určených speciálně pro turistiku. Modely jsou k dostání v prodejnách Sport Vision i online, a než je začnete prozkoumávat, prozradíme vám, jaká je nejnovější kolekce.

Za sloganem "Žijeme, abychom objevovali" se skrývají desetiletí úsilí a odhodlání. Inovace a hledání nových technologií vynesly tuto značku na špičku v oboru outdoorového vybavení. Minimalistický design a vysoká funkčnost jsou něco, čím je Jack Wolfskin známý mezi outdoorovými dobrodruhy a milovníky sportovního stylu. Nejinak je tomu i tentokrát. Díky nejnovějším materiálovým technologiím poskytují modely z nové kolekce optimální ochranu před všemi povětrnostními podmínkami tím, že zabraňují pronikání chladu k tělu, odpuzují vodu a umožňují pokožce dýchat. Déšť, sníh, vítr nebo blátivý terén - neexistují výzvy, které byste na cestě do cíle nepřekonali. Pokud patříte mezi dobrodruhy, kteří jsou neustále v pohybu a rádi prozkoumávají neznámé oblasti, věříme, že v outdoorové kolekci Jack Wolfskin najdete tu nejlepší podporu.

Když se chystáte na neprobádanou horskou stezku nebo na několikahodinovou procházku v blízkém lese, vždy mějte na paměti vrstvené oblečení. Proto vždy volte lehké a vysoce funkční vrstvy, které regulují optimální tělesnou teplotu a pocení. Vyzdvihujeme bundu Jack Wolfskin 3u1 jako jeden z univerzálních a nezbytných kousků oblečení v každém šatníku, který lze nosit na několik způsobů v závislosti na počasí. Vnitřní strana je podšitá měkkým fleecovým materiálem, zatímco vnější strana je díky technologii TEXAPORE CORE odolná proti vodě a větru. Tuto bundu nejlépe zkombinujete s kalhotami speciálně navrženými pro outdoorovou chůzi. Tentokrát jsou kalhoty zvýrazněny tkaninou TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD, která je odolná vůči povětrnostním vlivům, ale zároveň dostatečně lehká a prodyšná, aby neomezovala v pohybu, ale snadno se přizpůsobila jakémukoli pohybu.

Dlouhé procházky mohou být únavné, proto je důležité, aby obuv, kterou nosíte, vydržela každý krok. Při výběru tenisek nebo turistické obuvi vycházejte z nejdůležitějších položek, jako je pohodlí, stabilita a ochrana před všemi povětrnostními podmínkami na trase. To vše najdete, když si vyberete boty s vodoodpudivou membránou Texapore ve svršku a podrážkou, která zaručuje maximální přilnavost bez ohledu na povrch. Kamenitý, strmý a kluzký terén zvládnete v jednom z nízkých nebo středně vysokých modelů z aktuální kolekce.

Abyste byli připraveni na všechny povětrnostní podmínky, nezapomeňte si přibalit kus oblečení s fleecovou podšívkou, například mikinu pro udržení optimální tělesné teploty, a také čepici, která poskytne dodatečnou ochranu před chladem.

Až se vydáte na nové outdoorové dobrodružství, buďte připraveni na objevování. Otevřete se novým výzvám, rozšiřte si obzory a dýchejte přírodu naplno. Protože jste stvořeni k pohybu! Nová kolekce Jack Wolfskin vás v tom podpoří.

Tým Sport Vision

Podobné články

24.
Jul.
Novinky
Léto je čas na dobrodružství a nové aktivity! Od osvěžujícího plavání a adrenalinového pá...
01.
Jun.
Trénink
Léto je tady a je poslední chvíle, kdy se můžete při zvýšení teplot cítit dobře ve své kůži. Ať už pl...
16.
May.
Novinky
Outdoorové a horské sporty jsou především o přijímání výzev a překonávání vlastn...
02.
Apr.
Trénink
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Běh
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...