sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN
LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN
Blog
31.10.2023.
Blog

LIVING TO DISCOVER: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ TURISTICKÉ KOLEKCE JACK WOLFSKIN

31.10.2023.

Každé turistické dobrodružství je cestou do neznáma - nepředvídatelnou, náročnou a především zábavnou aktivitou, která inspiruje opravdové milovníky outdooru a sportu k překonávání svých hranic a testování vytrvalosti. Proto slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě v jejich snaze o spojení s přírodou.

Jako každou sezónu nám Jack Wolfskin přináší novou kolekci sportovních modelů určených speciálně pro turistiku. Modely jsou k dostání v prodejnách Sport Vision i online, a než je začnete prozkoumávat, prozradíme vám, jaká je nejnovější kolekce.

Za sloganem "Žijeme, abychom objevovali" se skrývají desetiletí úsilí a odhodlání. Inovace a hledání nových technologií vynesly tuto značku na špičku v oboru outdoorového vybavení. Minimalistický design a vysoká funkčnost jsou něco, čím je Jack Wolfskin známý mezi outdoorovými dobrodruhy a milovníky sportovního stylu. Nejinak je tomu i tentokrát. Díky nejnovějším materiálovým technologiím poskytují modely z nové kolekce optimální ochranu před všemi povětrnostními podmínkami tím, že zabraňují pronikání chladu k tělu, odpuzují vodu a umožňují pokožce dýchat. Déšť, sníh, vítr nebo blátivý terén - neexistují výzvy, které byste na cestě do cíle nepřekonali. Pokud patříte mezi dobrodruhy, kteří jsou neustále v pohybu a rádi prozkoumávají neznámé oblasti, věříme, že v outdoorové kolekci Jack Wolfskin najdete tu nejlepší podporu.

Když se chystáte na neprobádanou horskou stezku nebo na několikahodinovou procházku v blízkém lese, vždy mějte na paměti vrstvené oblečení. Proto vždy volte lehké a vysoce funkční vrstvy, které regulují optimální tělesnou teplotu a pocení. Vyzdvihujeme bundu Jack Wolfskin 3u1 jako jeden z univerzálních a nezbytných kousků oblečení v každém šatníku, který lze nosit na několik způsobů v závislosti na počasí. Vnitřní strana je podšitá měkkým fleecovým materiálem, zatímco vnější strana je díky technologii TEXAPORE CORE odolná proti vodě a větru. Tuto bundu nejlépe zkombinujete s kalhotami speciálně navrženými pro outdoorovou chůzi. Tentokrát jsou kalhoty zvýrazněny tkaninou TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD, která je odolná vůči povětrnostním vlivům, ale zároveň dostatečně lehká a prodyšná, aby neomezovala v pohybu, ale snadno se přizpůsobila jakémukoli pohybu.

Dlouhé procházky mohou být únavné, proto je důležité, aby obuv, kterou nosíte, vydržela každý krok. Při výběru tenisek nebo turistické obuvi vycházejte z nejdůležitějších položek, jako je pohodlí, stabilita a ochrana před všemi povětrnostními podmínkami na trase. To vše najdete, když si vyberete boty s vodoodpudivou membránou Texapore ve svršku a podrážkou, která zaručuje maximální přilnavost bez ohledu na povrch. Kamenitý, strmý a kluzký terén zvládnete v jednom z nízkých nebo středně vysokých modelů z aktuální kolekce.

Abyste byli připraveni na všechny povětrnostní podmínky, nezapomeňte si přibalit kus oblečení s fleecovou podšívkou, například mikinu pro udržení optimální tělesné teploty, a také čepici, která poskytne dodatečnou ochranu před chladem.

Až se vydáte na nové outdoorové dobrodružství, buďte připraveni na objevování. Otevřete se novým výzvám, rozšiřte si obzory a dýchejte přírodu naplno. Protože jste stvořeni k pohybu! Nová kolekce Jack Wolfskin vás v tom podpoří.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
20.
Oct.
Blog
Flexibilita je stejně důležitá jako síla. Flexibilita a mobilita umožňují tkáním a kloubům pohybovat se v plném roz...