sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
RE:DEFINE YOUR STYLE: NOVÁ KOLEKCE MONT JE TU!
RE:DEFINE YOUR STYLE: NOVÁ KOLEKCE MONT JE TU!
Blog
03.11.2023.
Blog

RE:DEFINE YOUR STYLE: NOVÁ KOLEKCE MONT JE TU!

03.11.2023.

Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimní bundu, teď je ten správný čas. Pokud jste příznivci moderního sportovního stylu a pohodlí a funkčnost jsou pro vás nejdůležitějšími kritérii při výběru bundy - čtěte dál, protože níže si povíme o trendy, must-have modelech MONT, které poznamenají letošní zimu.

Pro sezónu podzim/zima 23 představila společnost MONT novou kolekci RE:DEFINE, která si vás získá na první pohled. Její slogan zní #RE:DEFINE YOUR STYLE a my jsme si jisti, že přesně toho s těmito modely dosáhnete. Vyberte si ty nejlepší kousky, kombinujte je se svým oblečením, buďte odvážní a kreativní. Buďte odvážní a ukažte, že váš styl je jiný, protože právě tím se nejnovější kolekce MONT odlišuje.

Každý model je sice jedinečný, ale plně vyjadřuje autenticitu osoby, která jej nosí. Kolekci tvoří elegantní sportovní vesty a bundy s inovativními střihy navržené pro každou příležitost a vyrobené z nejkvalitnějších materiálů s výplní z 90 % husího peří a 10 % prachového peří. MONT je značka, která nikdy nedělá kompromisy v kvalitě. V nové kolekci nás zaujaly zejména lehké bundy, které jsou v této sezóně naprostým must-have. Kromě toho, že vás tyto bundy ochrání před chladem, jsou také velmi praktické, protože je lze snadno sbalit do tašky. To znamená, že si svou oblíbenou bundu budete moci vzít vždy s sebou, ať už půjdete kamkoli.

Tato kolekce však není zaměřena pouze na lehké modely. Zateplené bundy představují dokonalou kombinaci stylu a pohodlí pro chladné dny. Návrháři pečlivě zvážili každý detail a funkčnost, takže jsou vytvořeny s ohledem na vaše potřeby. Některé modely jsou vybaveny stahovacími šňůrkami, které umožňují snadné rozepnutí zipu, když se příliš oteplí, takže jsou ideální pro všechny sezónní změny. Nechybí ani kapsy, takže si odteď nemusíte dělat starosti s tím, kam uložit své cennosti.

Jako povinný model pro ženy vyzdvihujeme bundu Zero, která je dostatečně dlouhá a teplá, aby vás ochránila před chladem, a zároveň tak atraktivní a odlišná, že upoutá pozornost výraznými detaily a barvou. Z těch z pánské kolekce vyzdvihujeme bundu Spire s texturovaným svrškem, kterou lze nosit téměř pro každou příležitost - od sportovní a ležérní až po městskou a trochu elegantnější.

Kolekce RE:DEFINE je nejen vysoce kvalitní, ale je také skvělou volbou pro jakoukoli aktivitu - ať už se chystáte na pohodový víkendový výlet, nebo na nejdivočejší noc ve městě. S těmito bundami se každý okamžik stane příležitostí, kterou si nesmíte nechat ujít. Přidejte svůj oblíbený šátek, módní nebo sportovní detail a tyto bundy vám umožní být sami sebou a udávat trendy. S novými bundami MONT jste tvůrci svého vlastního příběhu.

Modely z kolekce RE:DEFINE najdete v prodejnách Sport Vision i online.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...
20.
Oct.
Blog
Flexibilita je stejně důležitá jako síla. Flexibilita a mobilita umožňují tkáním a kloubům pohybovat se v plném roz...