Prohledejte web
NOVÝ TRH V RÁMCI KONCEPTU SPORT VISION
Blog
09.12.2022.
Blog

NOVÝ TRH V RÁMCI KONCEPTU SPORT VISION

09.12.2022.

Partnerstvím se známou českou společností A3 Sport jsme posílili svou pozici na jedenáctém trhu, na kterém působíme. V tomto pro nás náročném roce se nám podařilo otevřít 30 zcela nových a moderně vybavených maloobchodních prodejen a v příštím roce plánujeme otevřít dalších 25 prodejen na území České republiky.

 

Vedeni myšlenkou sportu, která má za cíl propojit co nejvíce lidí v celém regionu, jsme v roce 2022 otevřeli 30 prodejen na území České republiky, čímž jsme se oficiálně stali součástí dalšího, jedenáctého trhu, na kterém působíme. K naší oboustranné spokojenosti nám partnerství se společností A3 Sport, jakožto nejznámějším místním řetězcem sportovního vybavení, otevřelo možnost růstu a rozšíření naší vize sportu za hranice Balkánu..   

Koncept Sport Vision nabízí spotřebitelům kvalitní sortiment obuvi, oblečení a vybavení pro sport a rekreaci renomovaných sportovních značek. Příznivci basketbalu, běhu, fotbalu, tréninku nebo outdooru nyní mohou na jednom místě snadno najít vše, co ke sportu potřebují. Každý kout našich prodejen je pečlivě vybaven. Kromě velkého výběru výkonnostního a lifestylového zboží pro dospělé je zde také pestrá nabídka pro děti všech věkových kategorií. V nově otevřených prodejnách v České republice najdete modely z aktuálních kolekcí značek Nike, adidas, Reebok, Puma, Converse, Under Armour, New Balance, Asics, Champion, Ellesse, Jack Wolfskin, IcePeak, Helly Hansen, Salomon, Merrell a dalších.

Od nynějška si sportovci a všichni milovníci sportovního stylu budou moci vychutnat jedinečný zážitek z nakupování. Podle ředitele společnosti Sport Vision Group Dušicy Saviće je cílem partnerství umožnit další růst skupiny prostřednictvím dalších investic a rozšíření maloobchodní sítě. Uvádí, že se zaměří na zlepšení elektronického obchodu, uvedení digitální transformace a nových značek na trh a také na poskytování špičkového uživatelského zážitku zákazníkům. "Kromě toho bude společnost fungovat etickým a udržitelným způsobem a bude se zabývat environmentálními a sociálními dopady s plným pochopením odpovědnosti vůči společnosti," uvedl ředitel naší společnosti.

Společnosti A3 Sport a Sport Vision se těší na dosažení společného cíle a věří, že z tohoto partnerství budou mít největší prospěch místní spotřebitelé, a to především díky lepší nabídce a sortimentu, jakož i lepšímu zážitku z nakupování v obchodech a online.

V roce 2023 je plánováno otevření dalších 25 maloobchodních prodejen, což nám poskytne příležitost pro nové výzvy a další posílení pozice na trhu České republiky.

 

Sport Vision tým

Podobné články

29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...
20.
Oct.
Blog
Flexibilita je stejně důležitá jako síla. Flexibilita a mobilita umožňují tkáním a kloubům pohybovat se v plném roz...