Prohledejte web
Nike Jr. Goalkeeper Match
Nike Jr. Goalkeeper Match
Nike Jr. Goalkeeper Match
Nike Jr. Goalkeeper Match
Kód položky : CQ7795-765
Isbn: CQ7795-765
Nike

Nike Jr. Goalkeeper Match

Kód položky : CQ7795-765
Isbn: CQ7795-765
Brankářské rukavice Nike Jr. Goalkeeper Match Velké dětské fotbalové rukavice TLUMENÁ RUKOJEŤ PRO ZABLOKOVÁNÍ KAŽDÉHO VÝSTŘELU. Gólmanské rukavice Nike Jr. jsou připraveny udělat každý zákrok. Měkké polstrování poskytuje odpružení proti střelám, zatímco hladký povrch vám zajistí přilnavost za mokra i za sucha. Pěna na dlani poskytuje plyšové odpružení a tlumí nárazy. Síťované panely umožňují proudění vzduchu a pomáhají udržet ruce v chladu. Hladký povrch na dlani vám pomůže lépe uchopit míč. Nastavitelný pásek na zápěstí a zpětné prošívání na zadní straně zajišťují bezpečné uchycení. Další podrobnosti Ruční mytíDovoz.
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Brankářské rukavice Nike Jr. Goalkeeper Match Velké dětské fotbalové rukavice TLUMENÁ RUKOJEŤ PRO ZABLOKOVÁNÍ KAŽDÉHO VÝSTŘELU. Gólmanské rukavice Nike Jr. jsou připraveny udělat každý zákrok. Měkké polstrování poskytuje odpružení proti střelám, zatímco hladký povrch vám zajistí přilnavost za mokra i za sucha. Pěna na dlani poskytuje plyšové odpružení a tlumí nárazy. Síťované panely umožňují proudění vzduchu a pomáhají udržet ruce v chladu. Hladký povrch na dlani vám pomůže lépe uchopit míč. Nastavitelný pásek na zápěstí a zpětné prošívání na zadní straně zajišťují bezpečné uchycení.

Další podrobnosti

  • Ruční mytí
  • Dovoz

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Brankářské rukavice
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Děti chlapci
    Sport Fotbal
    Značky Nike
    Věk Pro teenagery

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike Jr. Goalkeeper Match
    Brankářské rukavice
    Nike Jr. Goalkeeper Match