Prohledejte web
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Kód položky : 1206622-6350
Isbn: 1206622-6350
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin DNA TUNDRA

Kód položky : 1206622-6350
Isbn: 1206622-6350
Pánská péřová bunda.Když máte na sobě péřovou bundu DNA TUNDRA, zima a vítr nemají šanci. Skořepinová tkanina TEXASHIELD PRO je větruodolná, vodoodpudivá a vysoce prodyšná. Bunda je vyplněna prachovým peřím s certifikací RDS. Spodní lem je nastavitelný. Drobné předměty lze uložit do dvou kapes na ruce, které jsou na bundě posazeny o něco výše. Kombinace barevných bloků a křížového vzoru dodává bundě výrazný sportovní vzhled. Tuto lehkou bundu můžete nosit samostatně nebo ji zapnout do kompatibilního hardshellu.Podrobnosti:- péřová bunda- větruodolná, vodoodpudivá- velmi prodyšná- se zipem kompatibilním se systémem 3 v 1- hřejivá podšívka- s recyklovanými materiály- certifikát bluesign®- certifikát Green ButtonTechnologie:- STANDARD ODPOVĚDNÉHO PRACHOVÉHO PEŘÍ- bluesign produkt- TEXASHIELD PRO- SYSTÉM 3V1 PŘÍRODNÍ PRACHOVÉ PEŘÍ 700 RECYKLOVANÝCH KOMPONENTŮ ZELENÁ ZNAČKA- Hmotnost: 390 g (velikost M)Materiál: Hlavní tkanina: (TEXASHIELD ECOSPHERE TAFFETA) 100% polyamid (recyklovaný). / Tkanina 2: (TEXASHIELD ECOSPHERE GRID) 96% polyamid (recyklovaný), 4% polyester. / Podšívka: 100% polyester. / Výplň: 90% kachní peří, 10% peří (OBSAHUJE NETEXTILNÍ ČÁSTI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU).

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

4.249,00
3.189,00
2.870,00
Ušetříte: 1.379,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2.551,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pánská péřová bunda.

Když máte na sobě péřovou bundu DNA TUNDRA, zima a vítr nemají šanci. Skořepinová tkanina TEXASHIELD PRO je větruodolná, vodoodpudivá a vysoce prodyšná. Bunda je vyplněna prachovým peřím s certifikací RDS. Spodní lem je nastavitelný. Drobné předměty lze uložit do dvou kapes na ruce, které jsou na bundě posazeny o něco výše. Kombinace barevných bloků a křížového vzoru dodává bundě výrazný sportovní vzhled. Tuto lehkou bundu můžete nosit samostatně nebo ji zapnout do kompatibilního hardshellu.

Podrobnosti:
- péřová bunda
- větruodolná, vodoodpudivá
- velmi prodyšná
- se zipem kompatibilním se systémem 3 v 1
- hřejivá podšívka
- s recyklovanými materiály
- certifikát bluesign®
- certifikát Green Button

Technologie:
- STANDARD ODPOVĚDNÉHO PRACHOVÉHO PEŘÍ
- bluesign produkt
- TEXASHIELD PRO
- SYSTÉM 3V1 PŘÍRODNÍ PRACHOVÉ PEŘÍ 700 RECYKLOVANÝCH KOMPONENTŮ ZELENÁ ZNAČKA
- Hmotnost: 390 g (velikost M)

Materiál: Hlavní tkanina: (TEXASHIELD ECOSPHERE TAFFETA) 100% polyamid (recyklovaný). / Tkanina 2: (TEXASHIELD ECOSPHERE GRID) 96% polyamid (recyklovaný), 4% polyester. / Podšívka: 100% polyester. / Výplň: 90% kachní peří, 10% peří (OBSAHUJE NETEXTILNÍ ČÁSTI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU)

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Bundy
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Outdoor
Značky Jack Wolfskin
Věk Dospělí
Materiál Eco
Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Jack Wolfskin DNA TUNDRA
Bundy
Jack Wolfskin DNA TUNDRA