Prohledejte web
Salomon ACTIVE SLING BELT
Kód položky : LC2369600
Salomon

Salomon ACTIVE SLING BELT

Kód položky : LC2369600
Náš pás ACTIVE SLING je připraven na všechny vaše krátké výlety a je ideální pro nošení nezbytných běžeckých věcí, jako jsou telefony, klíče a gely, aniž by vás zatěžoval nebo vám překážel. Snadné nastavení zajišťuje maxi pohodlí a stabilitu - ať už běžíte po práci domů, nebo prozkoumáváte místní kopce..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

749,00
749,00
749,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • NS Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Náš pás ACTIVE SLING je připraven na všechny vaše krátké výlety a je ideální pro nošení nezbytných běžeckých věcí, jako jsou telefony, klíče a gely, aniž by vás zatěžoval nebo vám překážel. Snadné nastavení zajišťuje maxi pohodlí a stabilitu - ať už běžíte po práci domů, nebo prozkoumáváte místní kopce.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Crossbody, ledvinky
Skupina Doplňky
Pohlaví Unisex
Sport Outdoor
Značky Salomon
Věk Dospělí
Materiál Eco
Prozatím bez komentářů
Salomon ACTIVE SLING BELT
Crossbody, ledvinky
Salomon ACTIVE SLING BELT