Prohledejte web
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
Kód položky : HT5437
Isbn: HT5437
adidas

adidas Essentials

Kód položky : HT5437
Isbn: HT5437
Kód výrobce: ECO89
adidas Essentials jsou dámské tréninkové legíny, které vás podpoří, ať už běháte v parku, nebo cvičíte v posilovně..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

999,00
999,00
999,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Essentials jsou dámské tréninkové legíny, které vás podpoří, ať už běháte v parku, nebo cvičíte v posilovně.

Vaše srdce se rozbuší, až poznáte dokonalý soulad mezi kvalitou a designem, který nabízíme. Jsou navrženy tak, abyste se v nich cítili skvěle nejen při sportu, ale i v každodenním životě. Jsou ideální samostatně nebo jako dokonalá základní vrstva pod jiné cvičební oblečení. Mysl je čistá, protože víme, že každý detail má svou důležitost. Díky naší absorpční technologii AEROREADY se nemusíte obávat žádné výzvy. Absorbuje pot a udrží vás v maximálním pohodlí během každého tréninku. Minimalistický počet švů navíc přispívá k bezproblémovému pohybu a pocitu druhé kůže. Věříme, že péče o planetu je zásadní. Proto jsme hrdí na to, že je tento produkt vyroben z řady recyklovaných materiálů, přičemž minimálně 70 % recyklovaného materiálu. Není to jen módní kousek, ale také naše malé gesto na ochranu životního prostředí a snaha o snížení plastového odpadu. S našimi legínami budete nejen skvěle vypadat, ale také podpoříte udržitelnost a svědomitý přístup k životnímu prostředí. Připravte se na dobrodružství ve světě pohodlí a stylu s našimi inovativními legínami. Vaše cesta k lepšímu pohybu začíná zde!

Specifikace:

  • Dámské tréninkové legíny 3/4
  • Vysoký pas
  • Technologie AEROREADY
  • Tři pruhy
  • Kapsa na klíče na vnitřní straně pasu
  • Složení : 85% recyklovaný polyester a 15% elastinu

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Cyklistické šortky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Essentials
    Cyklistické šortky
    adidas Essentials