Prohledejte web
Nike Fastback
Nike Fastback
Nike Fastback
Nike Fastback
Kód položky : NESSD045-969
Nike

Nike Fastback

Kód položky : NESSD045-969
Nike Fastback jsou dětské sportovní jednodílné plavky pro starší dívky vyrobené z trikotové tkaniny a tkaniny HydraStrong, která poskytuje jemnost na pokožce a dlouhotrvající odolnost..
1.199,00
599,00
539,00
Ušetříte: 660,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
479,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • M 11-12r.
  • XL 14-15r.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Fastback jsou dětské sportovní jednodílné plavky pro starší dívky vyrobené z trikotové tkaniny a tkaniny HydraStrong, která poskytuje jemnost na pokožce a dlouhotrvající odolnost.

Užijte si letní zábavu a bezstarostné pohodlí klasických sportovních plavek. Jejich jednoduché, ale elegantní linie vám umožní užívat si slunečních paprsků nebo hrát volejbal na pláži bez obav z pohybu. Díky technologii Nike Fastback a plochým švům poskytují plavky oporu a minimalizují tření, takže si můžete naplno užívat vodní aktivity. Jejich mírné zakrytí zad vám navíc poskytne volnost pohybu, abyste si mohli naplno užít každý okamžik u vody.

Specifikace:

  • Dětské plavky pro starší dívky
  • Jednodílný model
  • Tkanina HydraStrong
  • Střední krytí zad
  • Technologie Nike Fastback
  • Složení: 83% polyester a 17% spandex

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Jednodílné plavky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Plavání
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike Fastback
    Jednodílné plavky
    Nike Fastback