Prohledejte web
Nike Court DRI-FIT
Nike Court DRI-FIT
Nike Court DRI-FIT
Nike Court DRI-FIT
Nike Court DRI-FIT
Nike Court DRI-FIT
Kód položky : DA4722-010
Isbn: DA4722-010
Nike

Nike Court DRI-FIT

Kód položky : DA4722-010
Isbn: DA4722-010
ZŮSTAŇ V POHODLÍ. Kalhoty NikeCourt Dri-FIT jsou vyrobeny z materiálu, který odvádí pot a mírně pruží, takže jsou perfektní na rozehřátí i protažení. Manžety na zip inspirované běžeckými kalhotami už převlékání před zápasem a po něm nezdrží. Alespoň 75% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken. Výhody:Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Úpletový materiál je měkký a mírně pružný. Skládané plisování na přední straně nohavic, inspirované tradičním tenisovým oblečením, dotváří prvotřídní střih. Zipy na lemech můžeš rozepnout, když si chceš kalhoty obléct nebo svléct přes boty. Podrobnosti o produktu:Zeštíhlený střih kopíruje postavu. Elastický pas se skrytou stahovací šňůrkou. Kapsy podšité síťovinou. Nášivka s logem NikeCourt. 88% polyester / 12% elastan. Prát v pračce. Dovoz..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

ZŮSTAŇ V POHODLÍ.

Kalhoty NikeCourt Dri-FIT jsou vyrobeny z materiálu, který odvádí pot a mírně pruží, takže jsou perfektní na rozehřátí i protažení. Manžety na zip inspirované běžeckými kalhotami už převlékání před zápasem a po něm nezdrží. Alespoň 75% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.

Výhody:
Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Úpletový materiál je měkký a mírně pružný. Skládané plisování na přední straně nohavic, inspirované tradičním tenisovým oblečením, dotváří prvotřídní střih. Zipy na lemech můžeš rozepnout, když si chceš kalhoty obléct nebo svléct přes boty.

Podrobnosti o produktu:
Zeštíhlený střih kopíruje postavu. Elastický pas se skrytou stahovací šňůrkou. Kapsy podšité síťovinou. Nášivka s logem NikeCourt. 88% polyester / 12% elastan. Prát v pračce. Dovoz.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kalhoty a tepláky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Tenis
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Court DRI-FIT
Kalhoty a tepláky
Nike Court DRI-FIT