Prohledejte web
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Kód položky : CW6124-011
Isbn: CW6124-011
Nike

Nike Academy

Kód položky : CW6124-011
Isbn: CW6124-011
Nike Dri-FIT AcademyPletené fotbalové kalhoty pro velké dětiPOCIT ODVÁDĚNÍ POTU. PŘILÉHAVÝ STŘIH.Kalhoty Nike Dri-FIT Academy jsou vyrobeny z elastické tkaniny odvádějící pot, takže se na hřišti můžeš volně pohybovat. Zúžené nohavice se zipy na lemech ti umožní převlékat se, aniž by sis musel sundávat kopačky. Tento produkt je vyroben ze 100% recyklovaných polyesterových vláken.Zipy na spodní části nohavic umožňují rychlé převlékání.Elastický pas je podšitý síťovinou pro přiléhavý, ale prodyšný střih.Síťované pruhy za koleny umožňují proudění vzduchu.Vzhled inspirovaný rychlostí je modelován podle tréninkového oblečení profesionálních hráčů. Další podrobnosti Standardní střih pro uvolněný a lehký pocitKapsy na zip100% polyesterpraní v pračceDovoz.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

899,00
599,00
479,00
Ušetříte: 420,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
479,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S 9-10r.
  • M 11-12r.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Dri-FIT Academy
Pletené fotbalové kalhoty pro velké děti
POCIT ODVÁDĚNÍ POTU. PŘILÉHAVÝ STŘIH.
Kalhoty Nike Dri-FIT Academy jsou vyrobeny z elastické tkaniny odvádějící pot, takže se na hřišti můžeš volně pohybovat. Zúžené nohavice se zipy na lemech ti umožní převlékat se, aniž by sis musel sundávat kopačky. Tento produkt je vyroben ze 100% recyklovaných polyesterových vláken.
Zipy na spodní části nohavic umožňují rychlé převlékání.
Elastický pas je podšitý síťovinou pro přiléhavý, ale prodyšný střih.
Síťované pruhy za koleny umožňují proudění vzduchu.
Vzhled inspirovaný rychlostí je modelován podle tréninkového oblečení profesionálních hráčů.

Další podrobnosti

  • Standardní střih pro uvolněný a lehký pocit
  • Kapsy na zip
  • 100% polyester
  • praní v pračce
  • Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kalhoty a tepláky
Skupina Oblečení
Pohlaví Děti chlapci
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Pro teenagery
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Academy
Kalhoty a tepláky
Nike Academy