sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Nike W NK TF ESNTL PANT
Kód položky : DD6472-010
Isbn: DD6472-010
Nike

Nike W NK TF ESNTL PANT

Kód položky : DD6472-010
Isbn: DD6472-010
ZÁKLADNÍ KOUSEK Z TERMO MATERIÁLU. Postav se výzvám v chladném počasí v lehkém a hřejivém modelu. Kalhoty Nike Therma-FIT Essential jsou z mimořádně měkkého termomateriálu, takže v nich na cestách budeš v pohodlí. Do kapes se ti dokonce v pohodě vejde i telefon. Pěkně v suchu - Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. Navíc jsme použili pleteninu s počesaným rubem. Boční díly jsou pružné a nebrání ti ve volném pohybu. Úložný prostor - Nezbytnosti se dají uložit do bočních kapes na zip. Obě jsou dost velké i na telefon. Přizpůsobí se ti - Středně vysoký pružný pas si stahovací šňůrkou nastavíš podle sebe. Zeštíhlený střih kopíruje postavu. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz. Materiál: Svrchní část: 92 % polyester / 8 % elastan. Díly: 83 % polyester / 17 % elastan..
2.299,00
1.609,00
1.609,00
Ušetříte: 690,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.287,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

ZÁKLADNÍ KOUSEK Z TERMO MATERIÁLU.

Postav se výzvám v chladném počasí v lehkém a hřejivém modelu. Kalhoty Nike Therma-FIT Essential jsou z mimořádně měkkého termomateriálu, takže v nich na cestách budeš v pohodlí. Do kapes se ti dokonce v pohodě vejde i telefon.
Pěkně v suchu - Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. Navíc jsme použili pleteninu s počesaným rubem. Boční díly jsou pružné a nebrání ti ve volném pohybu.
Úložný prostor - Nezbytnosti se dají uložit do bočních kapes na zip. Obě jsou dost velké i na telefon.
Přizpůsobí se ti - Středně vysoký pružný pas si stahovací šňůrkou nastavíš podle sebe. Zeštíhlený střih kopíruje postavu. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz.

Materiál: Svrchní část: 92 % polyester / 8 % elastan. Díly: 83 % polyester / 17 % elastan.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kalhoty a tepláky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike W NK TF ESNTL PANT
Kalhoty a tepláky
Nike W NK TF ESNTL PANT