sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
Kód položky : IS1504
adidas

adidas Tiro

Kód položky : IS1504
Kód výrobce: KMQ37
Pánské tréninkové kalhoty adidas Tio jsou ideální pro módní pohodlí..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.599,00
1.599,00
1.199,00
Ušetříte: 400,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.279,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pánské tréninkové kalhoty adidas Tio jsou ideální pro módní pohodlí.

Ikonické tři pruhy a sportovní odznak adidas se na vás usmívají v této nadčasové kombinaci retro kalhot a moderní pouliční módy. Tyto kalhoty jsou víc než jen stylovým doplňkem, jsou také plné praktičnosti. Jsou opatřeny praktickými zipy u kotníků, což znamená, že jejich oblékání a svlékání je stejně snadné jako hra s modelem. Jsou vyrobeny z měkké, lehké tkaniny s moderním zúženým střihem, který se skvěle hodí k jakýmkoli teniskám. Díky elastickému pasu se kalhoty snadno přizpůsobí vaší postavě, zatímco boční kapsy poskytují praktický úložný prostor pro všechny vaše nezbytnosti. A tady je to nejlepší - tento výrobek obsahuje nejméně 70 % recyklovaných a obnovitelných materiálů, což je jen jeden z kroků, které společnost adidas podniká, aby pomohla snížit množství plastového odpadu. Užijte si tedy pohodlí, styl a ekologické výhody - to vše v jednom balení.

Specifikace:

  • Pánské tréninkové kalhoty
  • Složení: 70 % recyklovaného polyesteru, 30 % bavlny
  • Boční výpustkové kapsy
  • Elastický pas s poutkem
  • Zip na spodní části nohavic
  • Obsahuje minimálně 70 % recyklovaných a obnovitelných materiálů

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Kalhoty a tepláky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Sportswear
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Tiro
    Kalhoty a tepláky
    adidas Tiro