až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Prohledejte web
adidas Adibreak
Kód položky : IP0623
adidas

adidas Adibreak

Kód položky : IP0623
Kód výrobce: KNZ07
Klasický styl, který má kořeny ve starších modelech adidas, získává moderní podobu v nejnovějších dámských lifestylových teplácích adidas Adibreak..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Klasický styl, který má kořeny ve starších modelech adidas, získává moderní podobu v nejnovějších dámských lifestylových teplácích adidas Adibreak.

adidas Adibreak je nejen stylový kousek oblečení, ale také spojení komfortu, funkcionality a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Vyrobeny z měkkého materiálu, nabízí neopakovatelný pocit pohodlí a volnosti díky svému volnému střihu. Boční panely přidávají zajímavý prvek každé módní kombinaci, což z tohoto kousku dělá skvělý doplněk do každého šatníku. Nastavitelný pas umožňuje individuální přizpůsobení, což zaručuje perfektní sed a pohodlí při každém nošení. Díky praktickým bočním kapsám si můžete snadno sbalit nejnutnější věci a zbavit se přebytečné zátěže, což je ideální pro aktivní lidi, kteří chtějí mít vše neustále po ruce. adidas Adibreak není jen o stylu, ale i o odpovědnosti. Alespoň 70 % materiálu, ze kterého je vyroben, tvoří směs recyklovaných a obnovitelných materiálů. Tímto způsobem adidas a vy sami přispíváte k ochraně životního prostředí a snižování množství plastového odpadu. Tyto tepláky nejsou jen moderní obměnou klasického designu, ale také vzdává hold kořenům a propojuje dědictví značky s inovacemi současnosti. Oblečte si adidas Adibreak s tričkem nebo body a uděláte dojem, kamkoli půjdete. Komfort, styl a ohleduplnost k životnímu prostředí - to vše v jednom kousku oblečení.

Specifikace:

  • Dámské lifestylové tepláky
  • Elastický pas
  • Široké kalhoty
  • Boční kapsy
  • Boční panely

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Kalhoty a tepláky
    Pohlaví Ženy
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Originals
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Adibreak
    Kalhoty a tepláky
    adidas Adibreak