Prohledejte web
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
adidas MT RAIN PANT
Kód položky : GM4774
Isbn: GM4774
adidas

adidas MT RAIN PANT

Kód položky : GM4774
Isbn: GM4774
Kód výrobce: 29549
Kalhoty Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer RainNenechej se zaskočit deštěm. S těmito nepromokavými kalhotami adidas budeš připravený na všechny rozmary počasí. Technologie RAIN.RDY nepropustí vodu, ale zároveň je prodyšná. Rovný střih tě nebude omezovat v pohybu. Manžety si můžeš upravit podle potřeby. Nepromokavé kalhoty, které tě udrží v suchu za každého počasí. Nastavitelné manžety na suchý zip. Reflexní detaily. Materiál Primegreen. Rovný střih. Elastický pas se zapínáním na patentky. Pas se stahovací šňůrkou. Nepromokavé boční zipy. Boční kapsy..
2.890,00
1.799,00
1.799,00
Ušetříte: 1.091,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Kalhoty Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer Rain

Nenechej se zaskočit deštěm. S těmito nepromokavými kalhotami adidas budeš připravený na všechny rozmary počasí. Technologie RAIN.RDY nepropustí vodu, ale zároveň je prodyšná. Rovný střih tě nebude omezovat v pohybu. Manžety si můžeš upravit podle potřeby. Nepromokavé kalhoty, které tě udrží v suchu za každého počasí. Nastavitelné manžety na suchý zip. Reflexní detaily. Materiál Primegreen. Rovný střih. Elastický pas se zapínáním na patentky. Pas se stahovací šňůrkou. Nepromokavé boční zipy. Boční kapsy.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kalhoty a tepláky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Outdoor
Značky adidas
Věk Dospělí
Sbírka Performance

adidas

Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

adidas MT RAIN PANT
Kalhoty a tepláky
adidas MT RAIN PANT