sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Nike One Colorblock 7/8
Kód položky : DD0823-077
Isbn: DD0823-077
Nike

Nike One Colorblock 7/8

Kód položky : DD0823-077
Isbn: DD0823-077
JEDNIČKA NA CELÝ DEN.Sedmiosminové legíny Nike One Color-Blocked Heathered z umělé kůže jsou navržené tak, aby vydržely ranní běh, pozdní večery v posilovně a všechno mezi tím. Měkká žíhaná tkanina, která neprosvítá a odvádí pot, tě udrží v suchu a pohodlí, takže tě během dne jen tak něco nerozhodí. Uvědomělý design tvoří alespoň z 50% recyklovaný polyester.Zacvič si. Zůstaň v suchu. - Pružný materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže můžeš cvičit v suchu a pohodlí.Makej na tom. S pocitem sebevědomí. - Měkká žíhaná tkanina neprosvítá, takže když se pro něco natáhneš při nákupu nebo uděláš dřep, nikdo nebude mít šanci vidět, co máš pod nimi. Pas je vzadu vytvarovaný do písmene V a vypadá elegantně.Zapoj hlavu. Zůstaň nad věcí. - Do středně vysokého pasu se třemi skrytými kapsami si můžeš si dáš věci, které se ti během dne budou hodit. Do velké zadní kapsy se ti vejde telefon. Zúžený střih přiléhá na tělo. Sedmiosminová délka..
1.290,00
649,00
584,00
Ušetříte: 706,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
519,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
JEDNIČKA NA CELÝ DEN.

Sedmiosminové legíny Nike One Color-Blocked Heathered z umělé kůže jsou navržené tak, aby vydržely ranní běh, pozdní večery v posilovně a všechno mezi tím. Měkká žíhaná tkanina, která neprosvítá a odvádí pot, tě udrží v suchu a pohodlí, takže tě během dne jen tak něco nerozhodí. Uvědomělý design tvoří alespoň z 50% recyklovaný polyester.
Zacvič si. Zůstaň v suchu. - Pružný materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže můžeš cvičit v suchu a pohodlí.
Makej na tom. S pocitem sebevědomí. - Měkká žíhaná tkanina neprosvítá, takže když se pro něco natáhneš při nákupu nebo uděláš dřep, nikdo nebude mít šanci vidět, co máš pod nimi. Pas je vzadu vytvarovaný do písmene V a vypadá elegantně.
Zapoj hlavu. Zůstaň nad věcí. - Do středně vysokého pasu se třemi skrytými kapsami si můžeš si dáš věci, které se ti během dne budou hodit. Do velké zadní kapsy se ti vejde telefon. Zúžený střih přiléhá na tělo. Sedmiosminová délka.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny 7/8
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike One Colorblock 7/8
Legíny 7/8
Nike One Colorblock 7/8