Prohledejte web
Salomon CROSS RUN 28'' TIGHT W
Kód položky : LC1707100
Isbn: LC1707100
Salomon

Salomon CROSS RUN 28'' TIGHT W

Kód položky : LC1707100
Isbn: LC1707100
Podpůrný strečový materiál s přidanými recyklovanými vlákny, hluboké snadno přístupné kapsy a ženský střih. Takové jsou dámské legíny CROSS RUN 28”. Oblečte se do měkké prvotřídní tkaniny, která poskytuje oporu svalům, zůstává na svém místě a odvádí vlhkost. Takže zůstanete hbité a soustředěné.Technologie:Dlouhé běžecké legíny pro dosažení vysokého výkonu. Aktivní pohodlí: Měkká, podpůrná strečová tkanina zajišťuje pohodlný a zároveň přesný střih, který se nekrčí ani neshrnuje - přidali jsme také široký nastavitelný pas. Řízení vlhkosti: Neprůhledná tkanina se 79 % podílem recyklovaných polyesterových vláken odvádí vlhkost. A rychle schne. Důmyslné ukládání věcí: Snadno přístupné kapsy jsou chytře rozmístěné a dostatečně hluboké, abyste v nich měli své nezbytnosti v bezpečí. AdvancedSkin ActiveDry: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba. Vnitřní nastavení pasu: Vždy perfektně padnou díky našemu plynule nastavitelnému vnitřnímu nastavení pasu. Lze individuálně nastavit podle velikosti pasu a získat tak naprostou volnost pohybu. Široký nastavitelný pas Vnitřní nastavení pasu 2 postranní kapsy Reflexní prvky Sezónní potisk Recyklovaný polyester.
2.090,00
1.159,00
1.043,00
Ušetříte: 1.047,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
927,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Podpůrný strečový materiál s přidanými recyklovanými vlákny, hluboké snadno přístupné kapsy a ženský střih. Takové jsou dámské legíny CROSS RUN 28”. Oblečte se do měkké prvotřídní tkaniny, která poskytuje oporu svalům, zůstává na svém místě a odvádí vlhkost. Takže zůstanete hbité a soustředěné.

Technologie:

Dlouhé běžecké legíny pro dosažení vysokého výkonu.
Aktivní pohodlí: Měkká, podpůrná strečová tkanina zajišťuje pohodlný a zároveň přesný střih, který se nekrčí ani neshrnuje - přidali jsme také široký nastavitelný pas.
Řízení vlhkosti: Neprůhledná tkanina se 79 % podílem recyklovaných polyesterových vláken odvádí vlhkost. A rychle schne.
Důmyslné ukládání věcí: Snadno přístupné kapsy jsou chytře rozmístěné a dostatečně hluboké, abyste v nich měli své nezbytnosti v bezpečí.
AdvancedSkin ActiveDry: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba.
Vnitřní nastavení pasu: Vždy perfektně padnou díky našemu plynule nastavitelnému vnitřnímu nastavení pasu. Lze individuálně nastavit podle velikosti pasu a získat tak naprostou volnost pohybu.
Široký nastavitelný pas
Vnitřní nastavení pasu
2 postranní kapsy
Reflexní prvky
Sezónní potisk
Recyklovaný polyester
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Salomon
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Salomon CROSS RUN 28'' TIGHT W
Legíny
Salomon CROSS RUN 28'' TIGHT W