Prohledejte web
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Nike PRO
Kód položky : CZ9779-084
Isbn: CZ9779-084
Nike

Nike PRO

Kód položky : CZ9779-084
Isbn: CZ9779-084
Nike ProDámské legíny se síťovinou ve střední části nohavicPRODYŠNÉ A PODPORNÉ.Legíny Nike Pro jsou vyrobeny z tkaniny odvádějící pot a síťoviny přes lýtka, která vás udrží v chladu a suchu. Měkká, pružná tkanina se při sprintu, výpadech a protahování pohybuje s vámi. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken.Technologie Nike Dri-FIT ti pomůže zůstat v suchu, pohodlí a soustředění.Široký, hladký pas se středně vysokým pasem je podpůrný kolem středu těla.Větrané síťované panely na zadní straně spodní části nohavic zajišťují proudění vzduchu pro prodyšnost.< br /> Další podrobnosti Přiléhavý střih pro pocit obepnutí tělaStřední vzestupTělo: 83% polyester/17% spandex. Síťovina: 81% polyester / 19% spandex.praní v pračceDovoz78% POLYESTER22% SPANDEX.
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Nike Pro
Dámské legíny se síťovinou ve střední části nohavic
PRODYŠNÉ A PODPORNÉ.
Legíny Nike Pro jsou vyrobeny z tkaniny odvádějící pot a síťoviny přes lýtka, která vás udrží v chladu a suchu. Měkká, pružná tkanina se při sprintu, výpadech a protahování pohybuje s vámi. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken.

Technologie Nike Dri-FIT ti pomůže zůstat v suchu, pohodlí a soustředění.
Široký, hladký pas se středně vysokým pasem je podpůrný kolem středu těla.
Větrané síťované panely na zadní straně spodní části nohavic zajišťují proudění vzduchu pro prodyšnost.
< br /> Další podrobnosti

  • Přiléhavý střih pro pocit obepnutí těla
  • Střední vzestup
  • Tělo: 83% polyester/17% spandex. Síťovina: 81% polyester / 19% spandex.
  • praní v pračce
  • Dovoz
78% POLYESTER
22% SPANDEX

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike PRO
Legíny
Nike PRO