sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Kód položky : DQ6685-010
Isbn: DQ6685-010
Nike

Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT

Kód položky : DQ6685-010
Isbn: DQ6685-010
V lehkých a pružných legínách budeš běhat jako s větrem o závod. Síťované díly za koleny ti poskytnou chladivé větrání na každém kilometru. Pas sahá těsně pod pupík a má stahovací šňůrku, takže si je můžeš podle potřeby stáhnout jak potřebuješ. Navíc se ti do několika kapes – včetně té na žebrovaném díle na stehně – vejdou všechny drobnosti, které potřebuješ mít po ruce. Buď v pohodě - Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. V zadní části kolen jsou síťované díly, které zlepšují prodyšnost tam, kde je nejvíc potřeba. Praktické kapsy na drobnosti - Několik kapes vpředu a vzadu udrží tvoje nezbytnosti v bezpečí. Zadní kapsa na zip je dost velká na většinu telefonů. Podrobnosti o produktu:Středně vysoký pas. Sedmiosminová délka. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz. Materiál: Svrchní část: 80 % polyester / 20 % elastan. Žebrování: 89 % polyester / 11 % elastan. Síťovina: 88 % polyester / 12 % spandex. Podšívka klínku: 100 % polyester..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

V lehkých a pružných legínách budeš běhat jako s větrem o závod. Síťované díly za koleny ti poskytnou chladivé větrání na každém kilometru. Pas sahá těsně pod pupík a má stahovací šňůrku, takže si je můžeš podle potřeby stáhnout jak potřebuješ. Navíc se ti do několika kapes – včetně té na žebrovaném díle na stehně – vejdou všechny drobnosti, které potřebuješ mít po ruce.
Buď v pohodě - Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. V zadní části kolen jsou síťované díly, které zlepšují prodyšnost tam, kde je nejvíc potřeba.
Praktické kapsy na drobnosti - Několik kapes vpředu a vzadu udrží tvoje nezbytnosti v bezpečí. Zadní kapsa na zip je dost velká na většinu telefonů.
Podrobnosti o produktu:
Středně vysoký pas. Sedmiosminová délka. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz.

Materiál: Svrchní část: 80 % polyester / 20 % elastan. Žebrování: 89 % polyester / 11 % elastan. Síťovina: 88 % polyester / 12 % spandex. Podšívka klínku: 100 % polyester.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT
Legíny
Nike W NK DF AIR FAST MR TGHT