Prohledejte web
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Nike Fast Swoosh
Kód položky : FB4656-010
Nike

Nike Fast Swoosh

Kód položky : FB4656-010
Dámské běžecké legíny Nike Fast Swoosh jsou vyrobeny tak, aby tě udržely v suchu a pohodlí, ať už běháš po stezce nebo vyřizuješ pochůzky..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

1.349,00
939,00
939,00
Ušetříte: 410,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
751,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dámské běžecké legíny Nike Fast Swoosh jsou vyrobeny tak, aby tě udržely v suchu a pohodlí, ať už běháš po stezce nebo vyřizuješ pochůzky.

Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje tak rychlejší odpařování, díky čemuž zůstanete v suchu a svěží. Kapsa na zip na zadní straně pásu vám umožní uschovat nezbytné věci, zatímco v kapse na boku budete mít po ruce nezbytnosti. Síťované panely za koleny zvyšují prodyšnost.

Specifikace:

  • Délka: 7/8
  • Technologie Dri-FIT
  • Síťované panely za koleny
  • Zadní kapsa v pase
  • Kapsa na boku < li> Swoosh grafika
  • Složení: 80 % polyester, 20 % spandex

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Legíny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Běh
    Značky Nike
    Věk Dospělí
    Materiál Eco

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Fast Swoosh
    Legíny
    Nike Fast Swoosh