-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Kód položky : FB7958-084
Nike

Nike Pro

Kód položky : FB7958-084
Kolekce Nike Pro ti dodá sebevědomí, když do toho dáváš maximum. Tyhle kraťasy jsou hebké a pružné, takže tě podrží při všech oblíbených sportech a cvičeních. Výhody Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Pružná pletenina příjemně obepíná tělo, takže se můžeš při cvičení a trénincích přirozeně hýbat. Měkký a pružný pas přiléhavě sedí těsně nad boky. Do boční kapsy si můžeš dát drobnosti, třeba klíče nebo kartu. Podrobnosti o produktu Svrchní část: 90 % polyester / 10 % elastan. Síťovina: 92 % polyester / 8 % elastan. Elastická část: 58 % polyester / 28 % nylon / 14 % elastan Prát v pračce Dovoz.
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Kolekce Nike Pro ti dodá sebevědomí, když do toho dáváš maximum. Tyhle kraťasy jsou hebké a pružné, takže tě podrží při všech oblíbených sportech a cvičeních.


Výhody

Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí.
Pružná pletenina příjemně obepíná tělo, takže se můžeš při cvičení a trénincích přirozeně hýbat.
Měkký a pružný pas přiléhavě sedí těsně nad boky.
Do boční kapsy si můžeš dát drobnosti, třeba klíče nebo kartu.

Podrobnosti o produktu

Svrchní část: 90 % polyester / 10 % elastan. Síťovina: 92 % polyester / 8 % elastan. Elastická část: 58 % polyester / 28 % nylon / 14 % elastan
Prát v pračce
Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Kategorie Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Pro
Legíny
Nike Pro