sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
adidas Farm Rio
Kód položky : IQ4487
adidas

adidas Farm Rio

Kód položky : IQ4487
Kód výrobce: KNT29
Posuňte své limity a vypadejte atraktivně v dámských cyklistických šortkách adidas Farm Rio..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

849,00
849,00
637,00
Ušetříte: 212,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
679,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Posuňte své limity a vypadejte atraktivně v dámských cyklistických šortkách adidas Farm Rio.

Farm Rio představuje unikátní spojení brazilského designu a pohodlného sportovního oblečení. Tento produkt je výsledkem spolupráce s prestižním brazilským designérským domem a nabízí nejen stylový vzhled, ale i výjimečný komfort pro váš aktivní životní styl. Díky pečlivému výběru barev a potisků vychází každý kousek Farm Rio z duše Brazílie. Grafika je inspirována krásou slunečního světla lomeného v kaleidoskopu, což dodává každému kusu oblečení dechberoucí vzhled. Originalita však nekončí jenom u designu. Model Farm Rio je navržen tak, aby přinášel nejen vizuální potěšení, ale i optimální pohodlí během cvičení. Úzký střih a pružný materiál poskytují spolehlivou podporu a zároveň umožňují maximální volnost pohybu. Středně vysoký elastický pas a nohavice s lehkými kompresními vlastnostmi zajistí, že budete mít potřebnou oporu po celou dobu tréninku. Co ještě více, na každém kousku Farm Rio rozpoznáte vlny nejznámější brazilské pláže, což dodává celé kolekci autentičnost a exotický nádech. S tímto sportovním outfitem se nejen budete cítit skvěle, ale také budete vypadat fantasticky – ať už se chystáte na cvičení nebo relaxaci. Přiveďte do svého sportovního šatníku kousek Brazilie a nechte se unést energií, radostí a krásou Farm Rio. Vaše cvičení už nikdy nebude stejné!

Specifikace:

  • Dámské tréninkové cyklistické šortky
  • Střední pás
  • Elastický pas
  • Logo adidas
  • Better Cotton

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Legíny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Farm Rio
    Legíny
    adidas Farm Rio