sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
adidas Training Essentials
Kód položky : IT9373
adidas

adidas Training Essentials

Kód položky : IT9373
Kód výrobce: DK359
adidas Training Essentials jsou 7/8 dámské tréninkové legíny vyrobené tak, aby se pohybovaly spolu s vámi..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.099,00
1.098,99
824,00
Ušetříte: 274,99
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
879,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Training Essentials jsou 7/8 dámské tréninkové legíny vyrobené tak, aby se pohybovaly spolu s vámi.

Tyto legíny jsou navrženy s ohledem na váš aktivní životní styl a zaměřují se na svobodu pohybu, místo na oblečení, které by vám překáželo. Díky měkké a elegantní tkanině zaručují tyto legíny nejen pohodlný, ale i stylový vzhled. Vysoký pas legín zůstává na svém místě, což vám poskytuje jistotu a volnost pohybu bez obav o neustálé nastavování. S využitím pokročilé technologie Aeroready jsou naše legíny schopny rychle absorbovat vlhkost, což vám pomáhá zůstat v suchu a cítit se svěže i během náročných aktivit. Vaše pohodlí a výkon jsou pro nás prioritou, a proto jsme se zaměřili na vytvoření legín s minimem švů, což zajišťuje hladký a nenapodobitelně příjemný pocit na pokožce. S těmito legínami můžete svobodně vykročit do každodenních výzev s jistotou, že váš outfit vám nikdy nebrání v dosažení vašich cílů. Vytvořeno pro ty, kteří od života očekávají maximum a chtějí se cítit skvěle při každém kroku.

Specifikace:

  • Dámské tréninkové legíny
  • Projmutý střih
  • Délka: 7/8
  • Vysoký pas
  • Elastický pás
  • Technologie AEROREADY
  • Minimální počet švů
  • Vnitřní kapsa na opasku
  • Složení: 85 % recyklovaný polyester, 15 % elastan

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Legíny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Training Essentials
    Legíny
    adidas Training Essentials