Prohledejte web
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Champion NEON
Kód položky : 218884-KK001
Isbn: 218884-KK001
Champion

Champion NEON

Kód položky : 218884-KK001
Isbn: 218884-KK001
Lifestylová pánská mikina Champion Neon je určena pro všechny, kteří si chtějí po fyzické aktivitě zajistit teplo a potřebný odpolední komfort..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Lifestylová pánská mikina Champion Neon je určena pro všechny, kteří si chtějí po fyzické aktivitě zajistit teplo a potřebný odpolední komfort.

Klasické sportovní kousky jsou díky své funkčnosti nepostradatelné v každém šatníku, proto si pořiďte tento model a připravte se na chladnější dny. Velké logo Champion v oblasti hrudi vypovídá o vašem sportovním duchu a věrnosti značce. Mikina je vyrobena ze 100% bavlny, takže se v ní budete vždy cítit pohodlně. Žebrované manžety a spodní lem ji udrží na místě při pohybu a zabrání průniku chladného vzduchu. Champion má ve své kolekci také tepláky, ze stejné řady Neon. Výběrem tohoto kousku si můžete být jisti, že si vás všimne každý, kdekoli se objevíte.

Specifikace:

  • Lifestyle pánská mikina
  • Logo Champion
  • Manžety na rukávech
  • Kulatý výstřih
  • Složení: 100% bavlna

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Mikiny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky Champion
    Věk Dospělí

    Champion

    Champion je značka, která nyní dokonale zapadá do streetwearového stylu a která na začátku své cesty vyráběla sportovní oblečení. Během své dlouhé historie, která je téměř 100 let stará, se toho hodně změnilo. Za vytvoření značky Champion odpovídají bratři Feinbloomovi, kteří se v roce 1919 v malém městě Rochester v New Yorku rozhodli založit společnost vyrábějící sportovní oblečení. Oba zakladatelé měli velkou oblibu ve sportovních aktivitách a chtěli svými produkty reagovat na nejdůležitější potřeby sportovců. Konkrétně společnost Champions získala výhradní právo zásobovat všechny týmy NBA oblečením. Sportovci jako Michael Jordan a Magic Johnson se pro tuto značku stali živou reklamou.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Champion NEON
    Mikiny
    Champion NEON