sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Nike AIR WINTER TOP
Kód položky : DQ4225-101
Isbn: DQ4225-101
Nike

Nike AIR WINTER TOP

Kód položky : DQ4225-101
Isbn: DQ4225-101
Když se v zimě ochladí, tahle mikina Nike Air s kapucí tě zahřeje. Hřejivé a mimořádně měkké česané francouzské froté je hebké na dotek a pomůže ti překonat mrazivou zimu. Vodoodpudivá kapuce a velká přední kapsa udrží tebe a tvé nezbytnosti v suchu, když prší. Výhody:Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. Lehký flís je z obou stran načechraný a česaný, dobře se kombinuje s dalšími vrstvami aniž by přidal na objemu a příjemně hřeje. Vodoodpudivá nylonová kapuce chrání před vlhkostí. Přední kapsa z vodoodpudivého nylonu se zapínáním na suchý zip udrží věci v suchu. Podrobnosti o produktu:Kapuce se stahovací šňůrkou a zipem pod bradou. Kapsy. Žebrované manžety a spodní lem. Silikonové logo Nike Air vlevo na hrudi. Velké laserem řezané logo Nike Air na zádech. Prát v pračce. Dovoz. Materiál: 100 % polyester. Kapuce: 100 % nylon. Podšívka kapuce: 100 % nylon..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Když se v zimě ochladí, tahle mikina Nike Air s kapucí tě zahřeje. Hřejivé a mimořádně měkké česané francouzské froté je hebké na dotek a pomůže ti překonat mrazivou zimu. Vodoodpudivá kapuce a velká přední kapsa udrží tebe a tvé nezbytnosti v suchu, když prší.
Výhody:
Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. Lehký flís je z obou stran načechraný a česaný, dobře se kombinuje s dalšími vrstvami aniž by přidal na objemu a příjemně hřeje. Vodoodpudivá nylonová kapuce chrání před vlhkostí. Přední kapsa z vodoodpudivého nylonu se zapínáním na suchý zip udrží věci v suchu.
Podrobnosti o produktu:
Kapuce se stahovací šňůrkou a zipem pod bradou. Kapsy. Žebrované manžety a spodní lem. Silikonové logo Nike Air vlevo na hrudi. Velké laserem řezané logo Nike Air na zádech. Prát v pračce. Dovoz.

Materiál: 100 % polyester. Kapuce: 100 % nylon. Podšívka kapuce: 100 % nylon.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Mikiny
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike AIR WINTER TOP
Mikiny
Nike AIR WINTER TOP