sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Kód položky : CZ6376-010
Isbn: CZ6376-010
Nike

Nike Dry

Kód položky : CZ6376-010
Isbn: CZ6376-010
TRÉNUJ V POHODLÍ. Mikina Nike Dry s kapucí je ušitá z měkkého francouzského froté s technologií odvádění potu a budeš v ní v teple a suchu při rozcvičce, závěrečném výklusu, i když chytáš dech mezi sériemi. Tenhle produkt obsahuje 100 % udržitelných materiálů. Využívá směs recyklovaného polyesteru a bio bavlněných vláken. Směs obsahuje minimálně 10 % recyklovaného materiálu nebo alespoň 10 % bio bavlny. Výhody Materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot a příjemně se nosí. Měkoučké francouzské froté krásně hřeje. Podrobnosti o produktu Standardní střih působí ležérně a uvolněně Zip po celé délce Přední kapsy 61 % bavlna / 39 % polyester Prát v pračce Dovoz.
Prosečna ocena:

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.719,00
1.719,00
1.719,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • XL-T XL-T
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

TRÉNUJ V POHODLÍ.


Mikina Nike Dry s kapucí je ušitá z měkkého francouzského froté s technologií odvádění potu a budeš v ní v teple a suchu při rozcvičce, závěrečném výklusu, i když chytáš dech mezi sériemi. Tenhle produkt obsahuje 100 % udržitelných materiálů. Využívá směs recyklovaného polyesteru a bio bavlněných vláken. Směs obsahuje minimálně 10 % recyklovaného materiálu nebo alespoň 10 % bio bavlny.


Výhody

Materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot a příjemně se nosí.
Měkoučké francouzské froté krásně hřeje.

Podrobnosti o produktu

Standardní střih působí ležérně a uvolněně
Zip po celé délce
Přední kapsy
61 % bavlna / 39 % polyester
Prát v pračce
Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Mikiny
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Nejnovější recenze produktu

Zobrazená hodnocení byla získána výhradně od uživatelů, kteří si zakoupili tento produkt.
Aleš
Aleš
23.02.2024. 18:44
Nike Dry
Mikiny
Nike Dry