sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
adidas Bluv Crew
Kód položky : IP2267
adidas

adidas Bluv Crew

Kód položky : IP2267
Kód výrobce: KLU58
adidas Bluv Crew je dámská mikina s kulatým výstřihem, částečně vyrobená ze směsi recyklovaných a obnovitelných materiálů, která vám poskytne celodenní pohodlí..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.299,00
1.299,00
974,00
Ušetříte: 325,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.039,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Bluv Crew je dámská mikina s kulatým výstřihem, částečně vyrobená ze směsi recyklovaných a obnovitelných materiálů, která vám poskytne celodenní pohodlí.

Tato mikina adidas je skvělým společníkem pro dny, kdy hledáte maximální pohodlí a zároveň stylový vzhled. S její volnou siluetou a hravým potiskem je ideální volbou pro relaxační večery nebo neformální víkendové procházky městem. Vychutnejte si příjemný pocit francouzského froté, který vznikl kombinací kvalitní bavlny a polyesteru. Tato mikina nejenom zajišťuje komfortní chladivý efekt, ale také se pyšní sportovním designem, který podtrhuje váš jedinečný styl. Jsme hrdí na to, že jsme při výrobě této mikiny využili recyklované materiály. Tím jsme nejenom snížili množství odpadu, ale také přispěli k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Naše rozhodnutí používat obnovitelné materiály nám pomáhá omezovat závislost na omezených přírodních zdrojích, což je důležité pro budoucnost naší planety. S touto mikinou získáváte nejenom vynikající kvalitu a pohodlí, ale také přispíváte k udržitelnému přístupu k módnímu průmyslu. Staňte se součástí pozitivních změn a užívejte si každý okamžik s touto skvostnou mikinou adidas.

Specifikace:

  • Dámská lifestylová mikina s kapucí
  • Kulatý výstřih
  • Žebrované manžety

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Mikiny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Bluv Crew
    Mikiny
    adidas Bluv Crew