Prohledejte web
Under Armour Rival
Under Armour Rival
Under Armour Rival
Under Armour Rival
Kód položky : 1356318-035
Isbn: 1356318-035
Under Armour

Under Armour Rival

Kód položky : 1356318-035
Isbn: 1356318-035
Dámská mikina z unikátního materiálu, který je kombinací fleecu a bavlny. Díky tomuto jedinečnému složení je mikina teplá a zároveň měkká.Extrémně měkká, středně těžká fleecová tkanina s velkým podílem bavlny s kartáčovaným vnitřkem pro větší teplo. Kapuce s překříženým límcem a stahovací šňůrkou. Přední "klokaní" kapsa. Žebrované manžety a spodní lem. Raglánové rukávy. Technologie: Loose - VOLNÝ STŘIH - Pro větší rozsah pohybu a maximální pohodlí. Armour Fleece® - Lehký materiál, pohodlný a překvapivě teplý díky hebkému vnitřku, který dokáže skvěle udržet teplo. Rychle schne, odvádí pot a díky své pružnosti, se budeš vždy cítit skvěle..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Dámská mikina z unikátního materiálu, který je kombinací fleecu a bavlny. Díky tomuto jedinečnému složení je mikina teplá a zároveň měkká.

Extrémně měkká, středně těžká fleecová tkanina s velkým podílem bavlny s kartáčovaným vnitřkem pro větší teplo. Kapuce s překříženým límcem a stahovací šňůrkou. Přední "klokaní" kapsa. Žebrované manžety a spodní lem. Raglánové rukávy.

Technologie: Loose - VOLNÝ STŘIH - Pro větší rozsah pohybu a maximální pohodlí.
Armour Fleece® - Lehký materiál, pohodlný a překvapivě teplý díky hebkému vnitřku, který dokáže skvěle udržet teplo. Rychle schne, odvádí pot a díky své pružnosti, se budeš vždy cítit skvěle.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Mikiny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Under Armour Rival
Mikiny
Under Armour Rival