Prohledejte web
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
adidas CESS STO MS BRA
Kód položky : HE9066
Isbn: HE9066
adidas

adidas CESS STO MS BRA

Kód položky : HE9066
Isbn: HE9066
Kód výrobce: ZH090
Podprsenka Coreessentials Medium-SupportS každým nádechem a výdechem se budeš cítit líp. Soustřeď se na každý pohyb a na každou pozici. V této sportovní podprsence adidas Coreessentials Medium-Support tě nebude vůbec nic rozptylovat. Prodyšný měkký materiál ti při cvičení zaručí pohodlí. Savá technologie AEROREADY tě spolehlivě udrží v suchu a pohodlí. Spojená ramínka na zádech a nabíraný detail vpředu dávají podprsence stylový vzhled. Bude efektně vypadat, i když si přes ni oblékneš volné tílko s hlubším výstřihem na zádech. Savá podprsenka s tenkými ramínky vyrobená částečně z recyklovaných materiálů. Vpředu nabíraný detail. Vyjímatelné vycpávky. Savý materiál AEROREADY. Stylově řešená ramínka na zádech. Přiléhavý střih. Bez zapínání, kulatý výstřih..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Podprsenka Coreessentials Medium-Support

S každým nádechem a výdechem se budeš cítit líp. Soustřeď se na každý pohyb a na každou pozici. V této sportovní podprsence adidas Coreessentials Medium-Support tě nebude vůbec nic rozptylovat. Prodyšný měkký materiál ti při cvičení zaručí pohodlí. Savá technologie AEROREADY tě spolehlivě udrží v suchu a pohodlí. Spojená ramínka na zádech a nabíraný detail vpředu dávají podprsence stylový vzhled. Bude efektně vypadat, i když si přes ni oblékneš volné tílko s hlubším výstřihem na zádech. Savá podprsenka s tenkými ramínky vyrobená částečně z recyklovaných materiálů. Vpředu nabíraný detail. Vyjímatelné vycpávky. Savý materiál AEROREADY. Stylově řešená ramínka na zádech. Přiléhavý střih. Bez zapínání, kulatý výstřih.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky adidas
Věk Dospělí
Sbírka Performance
Materiál Eco

adidas

Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

adidas CESS STO MS BRA
Podprsenky
adidas CESS STO MS BRA