Prohledejte web
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
adidas AERI LS TF
Kód položky : HN7242
Isbn: HN7242
adidas

adidas AERI LS TF

Kód položky : HN7242
Isbn: HN7242
Kód výrobce: D4757
Sportovní podprsenka Aeroimpact Training Light-Support TechfitPrávě se díváš na spojení pohodlí a stylu. V této sportovní podprsence adidas budeš vypadat stejně dobře, jako se budeš také cítit. Díky tenkým zkříženým ramínkům si ji můžeš přizpůsobit podle sebe, stylový výřez na zádech se postará o výjimečnou prodyšnost a absorpční úprava AEROREADY tě udrží v suchu bez ohledu na to, jak intenzivně budeš makat. Navíc jí nechybí ani vycpávky, které lze v případě potřeby vyjmout. Chladivá podprsenka s nízkým zpevněním vyrobená s obsahem recyklovaných materiálů. Projmutý střih. Kulatý výstřih. Absorpční úprava AEROREADY. Design Techfit soustřeďuje energii svalů. Hladký materiál působí na dotek chladivě..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Sportovní podprsenka Aeroimpact Training Light-Support Techfit

Právě se díváš na spojení pohodlí a stylu. V této sportovní podprsence adidas budeš vypadat stejně dobře, jako se budeš také cítit. Díky tenkým zkříženým ramínkům si ji můžeš přizpůsobit podle sebe, stylový výřez na zádech se postará o výjimečnou prodyšnost a absorpční úprava AEROREADY tě udrží v suchu bez ohledu na to, jak intenzivně budeš makat. Navíc jí nechybí ani vycpávky, které lze v případě potřeby vyjmout. Chladivá podprsenka s nízkým zpevněním vyrobená s obsahem recyklovaných materiálů. Projmutý střih. Kulatý výstřih. Absorpční úprava AEROREADY. Design Techfit soustřeďuje energii svalů. Hladký materiál působí na dotek chladivě.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky adidas
Věk Dospělí
Sbírka Performance

adidas

Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

adidas AERI LS TF
Podprsenky
adidas AERI LS TF