sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
adidas PowerReact
Kód položky : IT6625
adidas

adidas PowerReact

Kód položky : IT6625
Kód výrobce: IKV47
adidas PowerReact je dámská sportovní podprsenka, která vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků a poskytne pohodlí bez ohledu na aktivitu, kterou provozujete..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.199,00
1.199,00
899,00
Ušetříte: 300,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
959,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • LAB L A-B
  • MAB M A-B
  • SAB S A-B
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas PowerReact je dámská sportovní podprsenka, která vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků a poskytne pohodlí bez ohledu na aktivitu, kterou provozujete.

Tato podprsenka adidas se středně silnou podporou vám pomůže dosáhnout silného výsledku. Tkanina Adiflex je elegantní, hladká a technická. Strategicky umístěné panely ze síťoviny zlepšují prodyšnost v místech, kde ji nejvíce potřebujete, a při každém dřepu a výpadu usměrňují chladný vzduch nad vaší pokožkou. Odnímatelné vycpávky vám umožní zvolit si úroveň krytí podle vašich individuálních preferencí. Podporu a pohodlí si tak můžete přizpůsobit svým potřebám a pocitům během tréninku. Důležité je také zdůraznit, že tato podprsenka je vyrobena z nejméně 70 % z recyklovaných materiálů. Opětovným využitím již vytvořených materiálů přispívá společnost adidas k udržitelnější výrobě, čímž pomáhá snižovat množství odpadu a snižuje závislost na omezených přírodních zdrojích. Tímto způsobem adidas aktivně přispívá k ochraně životního prostředí.

Specifikace:

  • Dámská sportovní podprsenka
  • Slim fit
  • Tento oděv obsahuje celkem nejméně 70 % recyklovaného obsahu
  • Vyjímatelné vycpávky

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Podprsenky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas PowerReact
    Podprsenky
    adidas PowerReact