sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Kód položky : FN2909-440
Nike

Nike Swoosh On-The-Run Trail

Kód položky : FN2909-440
Klasická sportovní podprsenka, která vám umožní pohodlně prožívat všechna dobrodružství, byla vylepšena o tři různé kapsy, ideální pro váš telefon a další nezbytnosti. Hladká a lehká tkanina s prodyšnou všitou podšívkou s distančními prvky nabízí mírné krytí, zatímco středně silná opora poskytuje přiléhavé držení, které vám pomůže udržet vše na svém místě. S technologií odvádějící pot můžete s klidem překonávat limity na stezce s vědomím, že vás tato podprsenka podrží po celou cestu.Leváci se radují! Dvě šikmé kapsy na míru vpředu a kapsa na zadním dílu podprsenky udrží váš telefon na místě a zároveň umožní snadný přístup k němu - bez ohledu na vaši dominantní ruku.Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje rychlejší odpařování, takže zůstanete v suchu a pohodlí. Prodyšná síťová podšívka na kapsách navíc pomáhá udržet pot mimo vaše věci.Reflexní loga Nike Trail na přední a zadní straně vám umožní zazářit. Lze prát v pračce.Materiál: 82 % polyester, 18 % spandex; spodní lem: 73 % polyester, 15 % spandex, 12 % nylon; podšívka předního panelu: 80 % polyester, 20 % spandex; podšívka zadního panelu: 82 % polyester, 18 % spandex; mezipodšívka: 82 % polyester, 18 % spandex..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.359,00
1.359,00
1.019,00
Ušetříte: 340,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.087,00 (-6%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Klasická sportovní podprsenka, která vám umožní pohodlně prožívat všechna dobrodružství, byla vylepšena o tři různé kapsy, ideální pro váš telefon a další nezbytnosti. Hladká a lehká tkanina s prodyšnou všitou podšívkou s distančními prvky nabízí mírné krytí, zatímco středně silná opora poskytuje přiléhavé držení, které vám pomůže udržet vše na svém místě. S technologií odvádějící pot můžete s klidem překonávat limity na stezce s vědomím, že vás tato podprsenka podrží po celou cestu.
Leváci se radují! Dvě šikmé kapsy na míru vpředu a kapsa na zadním dílu podprsenky udrží váš telefon na místě a zároveň umožní snadný přístup k němu - bez ohledu na vaši dominantní ruku.
Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje rychlejší odpařování, takže zůstanete v suchu a pohodlí. Prodyšná síťová podšívka na kapsách navíc pomáhá udržet pot mimo vaše věci.
Reflexní loga Nike Trail na přední a zadní straně vám umožní zazářit. Lze prát v pračce.
Materiál: 82 % polyester, 18 % spandex; spodní lem: 73 % polyester, 15 % spandex, 12 % nylon; podšívka předního panelu: 80 % polyester, 20 % spandex; podšívka zadního panelu: 82 % polyester, 18 % spandex; mezipodšívka: 82 % polyester, 18 % spandex.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Swoosh On-The-Run Trail
Podprsenky
Nike Swoosh On-The-Run Trail