Prohledejte web
Under Armour INFINITY COVERED LOW 1
Kód položky : 1363354-001
Isbn: 1363354-001
Under Armour

Under Armour INFINITY COVERED LOW 1

Kód položky : 1363354-001
Isbn: 1363354-001
Podprsenka pro lehčí sportovní aktivity a celodenní komfort. Tvarované PU vycpávky pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Příjemný, měkký elastický obvodový pás. Tenká elastická ramínka s nápisem Under Armour a otvor na zádech. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Podprsenka pro lehčí sportovní aktivity a celodenní komfort. Tvarované PU vycpávky pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Příjemný, měkký elastický obvodový pás. Tenká elastická ramínka s nápisem Under Armour a otvor na zádech. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne.

Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Under Armour INFINITY COVERED LOW 1
Podprsenky
Under Armour INFINITY COVERED LOW 1