Prohledejte web
Reebok KIDS CREW 3X2
Kód položky : GG6666
Isbn: GG6666
Reebok

Reebok KIDS CREW 3X2

Kód položky : GG6666
Isbn: GG6666
Dětské ponožky značky Reebok v bílém provedení. Ponožky jsou vyrobené z kvalitních materiálů, které zajisté oceníte, stejně jako to, že v jednom balení najdete tři páry..
250,00
199,00
199,00
Ušetříte: 51,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
200,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • KXL XL
  • XS XS
  • KXXL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Dětské ponožky značky Reebok v bílém provedení. Ponožky jsou vyrobené z kvalitních materiálů, které zajisté oceníte, stejně jako to, že v jednom balení najdete tři páry.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Ponožky
Skupina Doplňky
Pohlaví Děti chlapci
Sport Trénink
Značky Reebok
Věk Malé děti (4-10 let)

Reebok

Reebok  International Ltd, se sídlem v Cantonu, Massachusetts, USA, je přední světový návrhář, dodavatel a distributor sportovní, fitness a lifestylové obuvi, oblečení a vybavení. Jako globální značka inspirovaná americkou kulturou je Reebok průkopníkem v odvětví sportovního oblečení a má bohaté historické dědictví ve sportu, cvičení a fitness. Jako součást skupiny adidas působí Reebok prostřednictvím mnoha divizí Reebok Brand, Reebok-CCM Hockey a Sports Licensed.

Reebok oslavuje individualitu ve sportu a životě a chce své spotřebitele motivovat, aby byli „fit for life“ a přistupovali ke fitness a životu s vášní. V souladu s tímto odhodláním zahájil Reebok v roce 2013 kampaň „Live with fire“, která oslavuje skutečnou, autentickou a odhodlanější stránku fitness.

Prostřednictvím inovativního přístupu k fyzické aktivitě a produktům založeným na technologiích, které spotřebitelům umožňují dosáhnout jejich maxima, ať už jde o běh, fitness nebo basketbal, spojuje Reebok lidi s podobným smýšlením, kteří sdílejí vášeň pro originalitu a posouvání hranic.

Reebok vytváří kreativní a speciální produkty, které propagují světoznámé tváře, které jsou zároveň oficiálními ambasadory značky.

Prozatím bez komentářů
Reebok KIDS CREW 3X2
Ponožky
Reebok KIDS CREW 3X2