sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Umbro Socket
Kód položky : UME241U104-01
Umbro

Umbro Socket

Kód položky : UME241U104-01
Umbro Socket jsou unisex ponožky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí, podporu a ochranu během sportovních aktivit nebo každodenního nošení..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

249,00
249,00
249,00
Ušetříte: 0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 36-38 36-38
  • 39-41 39-41
  • 42-44 42-44
  • 45-47 45-47
 
Vyberte množství: 1 BAL
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Umbro Socket jsou unisex ponožky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí, podporu a ochranu během sportovních aktivit nebo každodenního nošení.

Ponožky Umbro Socket jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, které poskytují nejen vynikající pohodlí, ale také prodyšnost pro celodenní nošení. Jejich kvalitní konstrukce je navržena s ohledem na anatomii chodidla, což vede k optimálnímu přizpůsobení a neuvěřitelnému pohodlí. Díky svému univerzálnímu designu jsou ponožky Umbro Socket ideální volbou nejen pro sportovní aktivity, ale i pro každodenní nošení. Lze je snadno kombinovat s různými typy obuvi a oblečení, což z nich činí skvělý doplněk pro každou příležitost. Nenechte se zmást jejich jednoduchým vzhledem - ponožky Umbro Socket zaručují dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. Užijte si nepřekonatelné pohodlí a jistotu, kterou vám tyto ponožky přinášejí, ať jste kdekoli a děláte cokoli. Buďte připraveni na všechno s ponožkami Umbro Socket.

Specifikace:

  • Sportovní unisex ponožky
  • Ergonomický design
  • Složení: 80% bavlna, 17% polyamid, 3% elastan

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Ponožky
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Unisex
    Sport Fotbal
    Značky Umbro
    Věk Dospělí
    Prozatím bez komentářů
    Umbro Socket
    Ponožky
    Umbro Socket