Prohledejte web
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
adidas Mickey I
Kód položky : IF0929
adidas

adidas Mickey I

Kód položky : IF0929
Kód výrobce: MCS74
adidas Mickey I jsou dětské sandály určené pro všechna dobrodružství vašich nejmenších..
899,00
899,00
899,00
Ušetříte: 0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 3K 19 11.5
  • 4K 20 12.5
  • 5K 21 12.5
  • 5-K 22 13.5
  • 6K 23 14
  • 6-K 24 14.5
  • 7K 25 15
  • 8K 26 16
  • 9K 27 16.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Mickey I jsou dětské sandály určené pro všechna dobrodružství vašich nejmenších.

Tyto úžasné dětské sandály inspirované nezapomenutelným Mickey Mousem a jeho kamarády od Disneyho jsou skvělou volbou pro malé dobrodruhy na cestách. Jsou navrženy s ohledem na pohodlí a zábavu na slunci. Nastavitelné pásky na suchý zip nejenže vypadají stylově, ale také usnadňují obouvání a zouvání těchto malých nožiček. To znamená, že vaše dítě bude moci být rychle na cestě za dalším dobrodružstvím bez větší námahy. Stélka z materiálu EVA poskytuje optimální pohodlí a oporu, a to při každém kroku na pláži, ve vodě nebo v parku. Ať už se pohybují po písku nebo se brodí v bazénu, tyto sandály jsou připraveny na cokoli. A co je nejlepší, ikonická grafika kreslených postaviček, jako je Mickey Mouse a jeho přátelé, dodá každému dobrodružství zvláštní kouzlo. Vaše dítě si užije každou chvíli strávenou v nových oblíbených sandálech adidas. Prožijte společně nezapomenutelné chvíle plné radosti, pohodlí a stylu s těmito dětskými sandály inspirovanými značkou Disney!

Specifikace:

  • Dětské sandály
  • Nastavitelné popruhy

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Sandály
    Skupina Obuv
    Pohlaví Děti
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Malé děti (0 – 4roky)
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Mickey I
    Sandály
    adidas Mickey I