sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Kód položky : DM4755-010
Isbn: DM4755-010
Nike

Nike Stride

Kód položky : DM4755-010
Isbn: DM4755-010
Šortky Stride jsou navrženy pro běh a vyznačují se lehkostí, která umožňuje neomezený pohyb. Jsou hladké na dotek, s extra prodyšností v horní zadní části. Potřebujete si sebou vzít telefon? V zadní části máte kapsu uzpůsobenou právě pro vaše zařízení.Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje rychlejší odpařování, takže zůstanete v suchu a pohodlí. Mají mělčí střih, což umožňuje rychlý běh, bez zbytečného odporu. Ergonomická krátká vložka je měkká a podpůrná, úzký pas má stahovací šňůrku, kterou lze nosit uvnitř nebo vně pro nastavitelnou podporu.Boční kapsy pomáhají udržet předměty, jako jsou klíče nebo karta, po ruce. Zadní kapsa na zip je dostatečně velká, aby se do ní vešel váš telefon. Kapsa obsahuje vnitřní bariéru proti vlhkosti, která pomůže udržet vaše vybavení v suchu. Lze je prát v pračce, nejsou určeny k použití jako osobní ochranné prostředky (OOP).Materiál: 100% polyester, Panely: 94 % polyester/6 % spandex. Spodní díl: 89 % polyester/11 % spandex..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.199,00
1.199,00
959,00
Ušetříte: 240,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
899,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Šortky Stride jsou navrženy pro běh a vyznačují se lehkostí, která umožňuje neomezený pohyb. Jsou hladké na dotek, s extra prodyšností v horní zadní části. Potřebujete si sebou vzít telefon? V zadní části máte kapsu uzpůsobenou právě pro vaše zařízení.
Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje rychlejší odpařování, takže zůstanete v suchu a pohodlí. Mají mělčí střih, což umožňuje rychlý běh, bez zbytečného odporu. Ergonomická krátká vložka je měkká a podpůrná, úzký pas má stahovací šňůrku, kterou lze nosit uvnitř nebo vně pro nastavitelnou podporu.
Boční kapsy pomáhají udržet předměty, jako jsou klíče nebo karta, po ruce. Zadní kapsa na zip je dostatečně velká, aby se do ní vešel váš telefon. Kapsa obsahuje vnitřní bariéru proti vlhkosti, která pomůže udržet vaše vybavení v suchu. Lze je prát v pračce, nejsou určeny k použití jako osobní ochranné prostředky (OOP).
Materiál: 100% polyester, Panely: 94 % polyester/6 % spandex. Spodní díl: 89 % polyester/11 % spandex.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Stride
Šortky
Nike Stride