Prohledejte web
Nike Dri-FIT Park 3
Nike Dri-FIT Park 3
Nike Dri-FIT Park 3
Nike Dri-FIT Park 3
Nike Dri-FIT Park 3
Nike Dri-FIT Park 3
Kód položky : BV6855-010
Isbn: BV6855-010
Nike

Nike Dri-FIT Park 3

Kód položky : BV6855-010
Isbn: BV6855-010
Shrnutí produktu:Šortky Nike Park Shorts doplní tvou uniformu připravenou na hřiště. Jsou vyrobeny z hladké tkaniny odvádějící pot a mají úzký, zeštíhlený střih, takže pomáhají udržet hráče v suchu a pohodě od výkopu až po závěrečný hvizd. Vyberte si z 22 různých barev a vybavte svůj tým v..Vlastnosti výrobku: Dresy jsou vybaveny speciálními funkcemi, které umožňují rychlé a pohodlné nošení.Lehká tkanina odvádí pot od pokožky a zajišťuje tak rychlé odpařování, díky čemuž zůstáváte v suchu a pohodlí.Lehká pletenina je hladká a pružná.Elastický pas je opatřen síťovinou pro prodyšnost.Podrobnosti o výrobku:Elastický pas se stahovací šňůrkou.Vyšívaný design Swoosh.Materiál: 100% polyester.Lze prát v pračce.Dovoz..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

489,00
489,00
489,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Shrnutí produktu:
Šortky Nike Park Shorts doplní tvou uniformu připravenou na hřiště. Jsou vyrobeny z hladké tkaniny odvádějící pot a mají úzký, zeštíhlený střih, takže pomáhají udržet hráče v suchu a pohodě od výkopu až po závěrečný hvizd. Vyberte si z 22 různých barev a vybavte svůj tým v..
Vlastnosti výrobku: Dresy jsou vybaveny speciálními funkcemi, které umožňují rychlé a pohodlné nošení.
Lehká tkanina odvádí pot od pokožky a zajišťuje tak rychlé odpařování, díky čemuž zůstáváte v suchu a pohodlí.
Lehká pletenina je hladká a pružná.
Elastický pas je opatřen síťovinou pro prodyšnost.
Podrobnosti o výrobku:
Elastický pas se stahovací šňůrkou.
Vyšívaný design Swoosh.
Materiál: 100% polyester.
Lze prát v pračce.
Dovoz.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Dri-FIT Park 3
Šortky
Nike Dri-FIT Park 3