sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Dri-FIT Totality
Nike Dri-FIT Totality
Nike Dri-FIT Totality
Nike Dri-FIT Totality
Nike Dri-FIT Totality
Nike Dri-FIT Totality
Kód položky : DV9328-657
Isbn: DV9328-657
Nike

Nike Dri-FIT Totality

Kód položky : DV9328-657
Isbn: DV9328-657
Nike Dri-FIT Totality jsou pánské šortky s technologií odvádění potu, které jsou určeny pro trénink a poskytují vám potřebnou svěžest a pohodlí během tréninku..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

869,00
699,00
699,00
Ušetříte: 170,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
559,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Dri-FIT Totality jsou pánské šortky s technologií odvádění potu, které jsou určeny pro trénink a poskytují vám potřebnou svěžest a pohodlí během tréninku.

Zažijte dokonalou kombinaci volnosti a pohodlí s těmito šortkami, které jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí, ať už jste v posilovně, nebo doma. Jsou vyrobeny z hladké tkaniny, která nejen skvěle padne, ale díky volnému střihu vám také umožní neomezený pohyb. Díky technologii Nike Dri-FIT už nebudete muset řešit problém s pocením. Tato inovativní technologie odvádí pot od pokožky a umožňuje jeho rychlé odpařování, takže zůstanete v suchu a pohodlí i při těch nejnáročnějších trénincích. Tyto šortky nejen skvěle vypadají, ale jsou také vyrobeny z měkké a hladké tkaniny, která je příjemná na dotek. Jejich design doplňují rozparky, které vám umožní pohybovat se bez omezení ve všech směrech. Abychom vám ještě více usnadnili život, přidali jsme boční kapsy, které jsou ideálním místem pro uschování drobných předmětů, které chcete mít neustále po ruce, jako jsou klíče nebo karty. S těmito šortkami budete připraveni na jakýkoli trénink nebo pohodový den doma, a to v dokonalém stylu a pohodlí.

Specifikace:

  • Pánské tréninkové šortky
  • Nastavitelný elastický pás
  • Lehká, měkká a hladká látka
  • Technologie Nike Dri-FIT v látce
  • Boční kapsy < li> Praní v pračce
  • Materiál: 100% polyester

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Šortky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Trénink
    Značky Nike
    Věk Dospělí
    Materiál Eco

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Dri-FIT Totality
    Šortky
    Nike Dri-FIT Totality