sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT
Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT
Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT
Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT
Kód položky : 812412D740
Speedo

Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT

Kód položky : 812412D740
Pro děti, které jsou rády ve vodě a kolem ní, jsou tyto vodní šortky v jasně modré barvě hravým a spolehlivým stylem. Tyto šortky s moderní plastisolovou verzí slavného loga Speedo ve tvaru komínu jsou rychleschnoucí a mají boční kapsy s odvodňovacím systémem, který zajišťuje pohodlí, i když jsou mokré. Stahovací šňůrka v pase zajišťuje větší pohodlí a bezpečnost, ideální k bazénu i na pláž. Naše nová tkanina ze 100% recyklovaného nylonu je lehká a pohodlná a zároveň šetrná k životnímu prostředí..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

539,00
249,00
249,00
Ušetříte: 290,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
199,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS 4-5r.
  • S 6-7r.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pro děti, které jsou rády ve vodě a kolem ní, jsou tyto vodní šortky v jasně modré barvě hravým a spolehlivým stylem. Tyto šortky s moderní plastisolovou verzí slavného loga Speedo ve tvaru komínu jsou rychleschnoucí a mají boční kapsy s odvodňovacím systémem, který zajišťuje pohodlí, i když jsou mokré. Stahovací šňůrka v pase zajišťuje větší pohodlí a bezpečnost, ideální k bazénu i na pláž. Naše nová tkanina ze 100% recyklovaného nylonu je lehká a pohodlná a zároveň šetrná k životnímu prostředí.

  • Nastavitelný střih - elastický pas s vnější stahovací šňůrkou pro bezpečnost a pohodlí.
  • Systém odvodnění bočních kapes zajišťuje, že zůstanou pohodlné, i když jsou mokré, zatímco stahovací šňůrka v pase poskytuje větší pohodlí a bezpečnost Ideální k bazénu i na pláž.
  • Vnitřní síťovina - poskytuje pohodlí a skromnost, Lehká tkanina - pro pohodlné nošení, Ekologická tkanina - vyrobena ze 100% recyklovaného nylonu

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Šortky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Děti chlapci
    Sport Plavání
    Značky Speedo
    Věk Pro teenagery
    Materiál Eco
    Prozatím bez komentářů
    Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT
    Šortky
    Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT