Prohledejte web
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Kód položky : FN8743-371
Nike

Nike Club Fleece

Kód položky : FN8743-371
Kolekce Nike Sportswear Club nabízí celou řadu útulných možností, které vám zajistí pohodlí, když váš styl a láska ke sportu roste a vyvíjí se. Tyto froté šortky jsou kouskem, který můžete nosit po celý rok, bez ohledu na teplotu. Nabízí se v jednobarevných provedeních nebo celoplošnými potisky, jako je tento, Club má opravdu pro každého něco.Tříkanálový pas poskytuje snadné stahování a dlouhotrvající přiléhavost. Navíc si ho na cestách lehce utáhnete pomocí šňůrky. Objemné kapsy usnadňují ukládání věcí.Každá visačka vypráví příběh. Tento celoplošný potisk představuje některé klasické visačky Nike, které v průběhu let používali. V neposlední řadě mají cool vyšívané logo Futura.Materiál: 80% bavlna, 20% polyester, kapsy: 100% bavlna. Lze prát v pračce..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

1.049,00
1.049,00
1.049,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS 7-8r.
  • S 9-10r.
  • M 11-12r.
  • L 12-13r.
  • XL 14-15r.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Kolekce Nike Sportswear Club nabízí celou řadu útulných možností, které vám zajistí pohodlí, když váš styl a láska ke sportu roste a vyvíjí se. Tyto froté šortky jsou kouskem, který můžete nosit po celý rok, bez ohledu na teplotu. Nabízí se v jednobarevných provedeních nebo celoplošnými potisky, jako je tento, Club má opravdu pro každého něco.
Tříkanálový pas poskytuje snadné stahování a dlouhotrvající přiléhavost. Navíc si ho na cestách lehce utáhnete pomocí šňůrky. Objemné kapsy usnadňují ukládání věcí.
Každá visačka vypráví příběh. Tento celoplošný potisk představuje některé klasické visačky Nike, které v průběhu let používali. V neposlední řadě mají cool vyšívané logo Futura.
Materiál: 80% bavlna, 20% polyester, kapsy: 100% bavlna. Lze prát v pračce.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Skupina Oblečení
Pohlaví Děti chlapci
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Pro teenagery
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Club Fleece
Šortky
Nike Club Fleece